- Keeperen var jo ikke der, så det var ikke så vanskelig

Drillo så Zlatan-målet på en liten dings.

• Ungarn - Norge 0-2: - Vi kjørte over dem med høy intensitet defensivt

BUDAPEST (Dagbladet): I går så Egil Drillo Olsen to norske landslagsmål. Først scoret Håvard Nielsen fra kort hold, før innbytter Moa dunket inn 2-0 med et rask avslutning under press.

Fine mål, men ikke helt i klasse med Zlatan Ibrahimovics kunstsbrassespark mot England i går kveld. Eller?

Før avreise hjem til Gardemoen fra Budapest i ettermiddag ble Drillo spurt om han hadde fått med seg Zlatans supergoal.

HJEM FRA SEIER: Landslagssjef Egil Drillo Olsen fikk spørsmål om Sveriges mål mot England på flyplassen i Budapest i dag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
HJEM FRA SEIER: Landslagssjef Egil Drillo Olsen fikk spørsmål om Sveriges mål mot England på flyplassen i Budapest i dag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

- Ja, jeg har sett det. Jeg så det på en liten dings. Men keeperen var ikke der, så det var ikke så vanskelig, sier Drillo.

Zlatan sparket nemlig ballen inn da England-keeper Joe Hart nikket den et stykke ut i banen, i et forsøk på klarering utenfor 16-meteren.

- Du er ikke så imponert?

- Nei! Uten keeper kan du score fra 50 meter.

70-åringen har selv fikset flere imponerende resultater mot England, og har ingen problemer med å innrømme at det er litt av en prestasjon med fire mål av en spiller mot ballnasjonen.

I motsetning til britisk presse rangererer den norske landslagssjefen PSG-spissen blant de aller beste.

- Ja, jeg har ikke sett de tre andre målene, men jeg hører Zlatan si at det 1. målet var bedre. Jeg har alltid vært en stor beundrer av Zlatan. Han har det aller aller meste, sier Drillo.