Keeperkrisa løst for Hareide og Malmö

Henter Wiland fra FC København.

TIL MALMÖ: Fotballkeeperen Johan Wiland forlater FC København til fordel for Åge Hareides Malmö FF. Foto: AFP PHOTO/OZAN KOSE
TIL MALMÖ: Fotballkeeperen Johan Wiland forlater FC København til fordel for Åge Hareides Malmö FF. Foto: AFP PHOTO/OZAN KOSE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fotballkeeperen Johan Wiland forlater FC København til fordel for Åge Hareides Malmö FF.

Den danske hovedstadsklubben bekrefter selv overgangen på sine nettsider onsdag.

Wiland har i lengre tid vært linket til andre klubber, og nå er det klart at veteranens fotballframtid ligger på motsatt side av Øresundsbroen.

- Johan har vært en stor del av FC Københavns suksess de årene han har vært i klubben. Han har vært profesjonell i medgang og motgang, og han benyttet virkelig sjansen da Jesper Christiansen i sin tid ble skadd, sier Ståle Solbakken.

34-åringen fikk 141 seriekamper for FCK etter overgangen fra Elfsborg i 2009.

- Johan har spilt en nøkkelrolle på det beste FCK-laget som noen gang har vært, og han var avgjørende for suksessen både i ligaen og i mesterligaen, tilføyer Solbakken.

Svensken mistet førstekeeperrollen i FC København da klubben hentet hjem landslagskeeper Stephan Andersen fra nederlandsk fotball i mai.

- Jeg er 34 år og trenger å spille fotballkamper. Det gjør jeg ikke i FC København i øyeblikket, derfor er jeg enig med klubben om å se meg rundt etter en annen løsning, sier veteranen.

Malmö solgte nylig førstekeeper Robin Olsen til greske PAOK.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer