Keeperkrise for Liverpool-motstander

- Fantastisk å være tilbake.

LIVERPOOL-MANAGER:  Brendan Rodgers. FOTO: NTB SCANPIX
LIVERPOOL-MANAGER: Brendan Rodgers. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Allerede før Liverpool har spilt ett minutt i sin mesterligaretur, ser Merseyside-klubben ut til å få en god start. Skader og suspensjoner gjør at Ludogorets må bruke en 23-åring uten ligakamper mellom stengene.

Brendan Rodgers og Liverpool er endelig tilbake i Europas gjeveste selskap. Tirsdag spiller rødtrøyene sin første mesterligakamp siden 9. desember 2009.

På motsatt banehalvdel venter bulgarske Ludogorets. Laget fra den lille byen Razgrad med 35.000 innbyggere har på kort tid vokst seg stor og er blitt en klubb å regne med i europeisk fotball. I fjor kom de til 16-delsfinalen i europaligaen, men laget har problemer foran sin mesterligadebut mot Liverpool.

Tredjekeeper Førstekeeper Vladislav Stoyanov er suspendert etter å ha fått rødt kort i omspillskampen mot Steaua Bucuresti, mens andrekeeper Ivan Cvorovic ble skadd på trening like før helgen. Dermed må en 23 år gammel sisteskanse uten ligakamper vokte buret.

- Georgi Argilashki er en kvalitetskeeper. Han har vært en del av dette laget i tre år. Vi kan stole på ham, sier Ludogorets-trener Georgi Dermendzhiev om unggutten.

Slå tilbake Etter sjokktapet mot Aston Villa i helgen er Liverpool avhengig av å slå raskt tilbake om laget skal få den mesterligastarten de ønsker. Rodgers er trygg på at laget hans kommer til å gjøre nettopp det.

- Vi må gå videre. Vårt fokus er nå på tirsdag kveld, sier manageren til liverpoolfc.com.

- Det er en fantastisk å være tilbake i mesterligaen. Forhåpentligvis vil vi komme over Villa-tapet ved å vinne vår første gruppekamp, fortsetter han.

Real i samme posisjon Liverpool-målvakt Simon Mignolet er verken skadd eller suspendert. Tirsdag får han sin mesterligadebut.

- Jeg har hørt at atmosfæren på Anfield er helt spesiell på mesterligakvelder, sier Mignolet til Liverpool Echo.

I den andre kampen i gruppe B møter tittelforsvarer Real Madrid sveitsiske Basel på Santiago Bernabéu. I likhet med Liverpool har det spanske storlaget mye å revansjere etter et nedslående hjemmetap mot byrival Atletico i helgen.

- I fotball er det stunder hvor ting ikke går så bra. Vi må reagere raskt, for vi har en ny kamp tirsdag, sa Real-trener Carlo Ancelotti etter kampen. (NTB)