Keeperkrise for Liverpool-motstander

- Fantastisk å være tilbake.

LIVERPOOL-MANAGER:  Brendan Rodgers. FOTO: NTB SCANPIX
LIVERPOOL-MANAGER: Brendan Rodgers. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Allerede før Liverpool har spilt ett minutt i sin mesterligaretur, ser Merseyside-klubben ut til å få en god start. Skader og suspensjoner gjør at Ludogorets må bruke en 23-åring uten ligakamper mellom stengene.

Brendan Rodgers og Liverpool er endelig tilbake i Europas gjeveste selskap. Tirsdag spiller rødtrøyene sin første mesterligakamp siden 9. desember 2009.

På motsatt banehalvdel venter bulgarske Ludogorets. Laget fra den lille byen Razgrad med 35.000 innbyggere har på kort tid vokst seg stor og er blitt en klubb å regne med i europeisk fotball. I fjor kom de til 16-delsfinalen i europaligaen, men laget har problemer foran sin mesterligadebut mot Liverpool.

Tredjekeeper Førstekeeper Vladislav Stoyanov er suspendert etter å ha fått rødt kort i omspillskampen mot Steaua Bucuresti, mens andrekeeper Ivan Cvorovic ble skadd på trening like før helgen. Dermed må en 23 år gammel sisteskanse uten ligakamper vokte buret.

- Georgi Argilashki er en kvalitetskeeper. Han har vært en del av dette laget i tre år. Vi kan stole på ham, sier Ludogorets-trener Georgi Dermendzhiev om unggutten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer