Keeperkrisen vil ingen ende ta for Newcastle. Tre keepere skadet

17-åring er eneste alternativet igjen.

KLØR SEG I HODET:  Alan Pardew har tre keepere på skadelista og risikerer og måtte stå med en 17-åring i buret mot Sunderland i helga. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB SCANPIX.
KLØR SEG I HODET: Alan Pardew har tre keepere på skadelista og risikerer og måtte stå med en 17-åring i buret mot Sunderland i helga. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg helgens Premier League-kamper i Fotball Direkte.

(Dagbladet): Newcastle gikk på hodet ut av den engelske ligacupen i går kveld. «The Magpies» tapte hele 4-0 for Tottenham på White Heart Lane.

I mål sto tredjekeeper Jak Alnwick sin tredje kamp for året. 21-åringen tabbet seg ut ved Spurs' første scoring, men det som verre er for Newcastle er at Alnwick ble skadet i oppgjøret.

Nødlån Det betyr at hele Newcastles keepertrio er skadet. Førstekeeper Tim Krul har vært ute siden november. Andrekeeper Rob Elliot skadet seg før pause mot Chelsea i starten av måneden. Og i går skadet Alnwick seg.

Newcastle vil derfor søke om å få hente en ny keeper på et korttidslån.

- Reglene tilsier at man kan hente en keeper på nødlån hvis man bare har en profesjonell keeper tilgjengelig, sa Newcastle-manager Alan Pardew etter gårsdagens tap ifølge Daily Mail.

Derby i vente Alnwick er høyst usikker til søndagens Tyne-Wear-derby mot Sunderland. Pardews eneste alternativ er 17 år gamle Freddie Woodman.

- Det er ikke mye tid å bli frisk på. Og det er helt sjanseløst for en 17-åring stå i Premier League.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer