Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keeperkrisen vil ingen ende ta for Newcastle. Tre keepere skadet

17-åring er eneste alternativet igjen.

 KLØR SEG I HODET:  Alan Pardew har tre keepere på skadelista og risikerer og måtte stå med en 17-åring i buret mot Sunderland i helga. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB SCANPIX.
KLØR SEG I HODET: Alan Pardew har tre keepere på skadelista og risikerer og måtte stå med en 17-åring i buret mot Sunderland i helga. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB SCANPIX. Vis mer

Følg helgens Premier League-kamper i Fotball Direkte.

(Dagbladet): Newcastle gikk på hodet ut av den engelske ligacupen i går kveld. «The Magpies» tapte hele 4-0 for Tottenham på White Heart Lane.

I mål sto tredjekeeper Jak Alnwick sin tredje kamp for året. 21-åringen tabbet seg ut ved Spurs' første scoring, men det som verre er for Newcastle er at Alnwick ble skadet i oppgjøret.

Nødlån Det betyr at hele Newcastles keepertrio er skadet. Førstekeeper Tim Krul har vært ute siden november. Andrekeeper Rob Elliot skadet seg før pause mot Chelsea i starten av måneden. Og i går skadet Alnwick seg.

 SKADET:  Førstekeeper Tim Krul. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix.
SKADET: Førstekeeper Tim Krul. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix. Vis mer

Newcastle vil derfor søke om å få hente en ny keeper på et korttidslån.

- Reglene tilsier at man kan hente en keeper på nødlån hvis man bare har en profesjonell keeper tilgjengelig, sa Newcastle-manager Alan Pardew etter gårsdagens tap ifølge Daily Mail.

Derby i vente Alnwick er høyst usikker til søndagens Tyne-Wear-derby mot Sunderland. Pardews eneste alternativ er 17 år gamle Freddie Woodman.

- Det er ikke mye tid å bli frisk på. Og det er helt sjanseløst for en 17-åring stå i Premier League.

Det er fortsatt en mulighet for Alnwick, som fullførte 90 minutter i går for å rekke søndagens derby. Elliot og Krul er derimot ventet tilbake i midten av januar.

 SKADET:  Tredjekeeper Jak Alnwick (bildet). I tillegg er andrekeeper Rob Elliot ute med skade. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL/NTB Scanpix.
SKADET: Tredjekeeper Jak Alnwick (bildet). I tillegg er andrekeeper Rob Elliot ute med skade. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL/NTB Scanpix. Vis mer