Keeperlegende snek seg inn i damenes lagoppstilling

- Visste ikke at jeg spilte for Larvik i helga.

OVERRASKET: Thierry Omeyer tvitret dette bildet da han oppdaget at han var i lagoppstillingen til Larvik. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
OVERRASKET: Thierry Omeyer tvitret dette bildet da han oppdaget at han var i lagoppstillingen til Larvik. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Thierry Omeyer (36) er en fransk håndballspiller som er målvakt for det franske landslaget. Han spiller til daglig på franske Montpellier, og var i THW Kiel fra 2006 til 2013. Men i går stod han oppført på et helt annet lag. Ikke bare et annet klubblag, men et lag av det motsatte kjønn.

Larvik spilte kamp mot HC Podravka Vegeta i Champions League i helga, og TV 2 viste kampen på Sumo. Det var da kanalen presenterte lagoppstillingen at man umiddelbart stusset over det ene navnet. Thierry Omeyer hadde nemlig sneket seg inn i lagoppstillingen.

Det gikk ikke upåaktet hen hos hovedpersonen selv, som tvitret et bilde av hendelsen med følgende kommentar:

- Visste ikke at jeg spilte for Larvik i Champions League i helga.

Det er tvilsomt at Omeyer abonnerer på tjenesten til TV 2, og han har nok fått et tips av en årvåken seer.

Thierry Omeyer har forøvrig vunnet alt som vinnes kan med den franske herrelandslaget (VM tre ganger, EM to ganger og OL to ganger). Han går under kallenavnet Die Mauer (Muren) på klubblaget.

Larvik vant 34-18, og Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble Larviks toppscorer med 12 mål.