Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keeperne: - Holtan bør stå

Sju av keeperne, Holtan inkludert, råder Nils Johan Semb til å velge Erik Holtan. Fire keepere, Olsen inkludert, mener Olsen fortsatt er best.

Suksesskeeper Terje Skjeldestad mener på sin side at duellen bør avgjøres med amerikansk uttaking.

Det eneste skråsikre etter Dagbladets spørrerunde er at Tippeliga-keeperne mener Espen Johnsen har godt av å vente før han testes på landslaget. Bare LSK-keeper Emille Baron og Johnsen sjøl mener at RBK-eren er fullmoden for A-landslaget.

Og ingen av de ni aktuelle keeperne utenfor landslagstroppen mener at de sjøl burde fått sjansen...

Emille Baron, Lillestrøm

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Johnsen bør stå. Kanskje det er på tide å prøve noe nytt nå. Hvem er Norges beste aktive keeper? Johnsen. Han er ung og uredd. Hvem er tidenes beste norske keeper? Erik Thorstvedt - vil jeg tro.

Øyvind Bolthof, Vålerenga

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Frode Olsen bør stå. Han har ikke spilt seg ut. Hvem er Norges beste aktive keeper? Den beste keeperen i dag er Olsen. Hvem er tidenes beste norske keeper? Erik Thorstvedt.

Eddie Gustavsson, Molde

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Erik Holtan, utvilsomt. Han har vært stabil i hele år og hele fjorårssesongen, må slippe til før eller seinere. Hvem er Norges beste aktive keeper? Et vanskelig spørsmål. (Lang tenkepause.) Grodås, kanskje? Hvem er tidenes beste norske keeper? Erik Thorstvedt. En bra mann.

Erik Holtan, Odd Grenland

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Jeg håper å få stå i begge kampene. Hvem er Norges beste aktive keeper? Jeg synes sjøl at jeg er best. Dessuten blir jeg bare bedre og bedre. Hvem er tidenes beste norske keeper? Erik Thorstvedt.

Tor Egil Horn, Bodø/Glimt

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Olsen bør stå, fordi det er han som har stått før. Av samme grunn bør de samme tre tas ut til Danmark-kampen. Hvem er Norges beste aktive keeper? Synes Johnsen er bra, og at jeg sjøl er god. Har som mål å komme i landslagsdiskusjonen. Hvem er tidenes beste norske keeper? Erik Thorstvedt. Jeg må jo smiske litt.

Kenneth Høie, Bryne

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Holtan bør få sjansen. Hvem er Norges beste aktive keeper? Erik Holtan. Han er offensiv, sikker og har stor rutine. Hvem er tidenes beste norske keeper? Erik Thorstvedt.

Espen Johnsen, Rosenborg

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Jeg mener at jeg bør stå. Hvem er Norges beste aktive keeper? Det er mange gode keepere, men jeg føler sjøl at jeg har noe gjøre på landslaget. Hvem er tidenes beste norske keeper? Erik Thorstvedt.

Jon Knudsen, Stabæk

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Frode Olsen bør stå, men stemmer ryktene om Espen Johnsen, bør han vurderes inn mot Danmark-kampen. Hvem er Norges beste aktive keeper? Nå er det Frode Olsen. Hvem er tidenes beste norske keeper? Erik Thorstvedt.

Frank Mathiesen, Aalesund

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Dagsformen avgjør, men Holtan bør ligge best an. Hvem er Norges beste aktive keeper? Erik Holtan er jevnt god. Hvem er tidenes beste norske keeper? Erik Thorstvedt. Ingen tvil.

Frode Olsen, Viking

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Regner med at jeg står mot Irland. Mot Danmark bør den keeperen som er i best form stå. Hvem er Norges beste aktive keeper? Det tror jeg må være meg. Jo, jeg svarer meg selv. Hvem er tidenes beste norske keeper? Sverre Andersen.

Ivar Rønningen, Brann

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Erik Holtan. Hvem er Norges beste aktive keeper? Erik Holtan er god på det meste og er i tillegg en hyggelig kar. Hvem er tidenes beste norske keeper? I den siste epoken må det være Erik Thorstvedt.

Terje Skjeldestad, Sogndal

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Frode Olsen og Erik Holtan bør stå én omgang hver mot Irland - den som gjør det best får kampen i Danmark. Hvem er Norges beste aktive keeper? Thomas Myhre er nok best når han er skadefri, men det er sjelden. Derfor må jeg si Frode Olsen. Hvem er tidenes beste norske keeper? Erik Thorstvedt.

Thomas Tøllefsen, Tromsø

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Erik Holtan. Hvem er Norges beste aktive keeper? Erik Holtan. Han gjør få feil. Hvem er tidenes beste norske keeper? Erik Thorstvedt.

Thomas André Ødegaard, Lyn

Hvem bør stå i mål for Norge mot Irland og Danmark? Jeg mener at Holtan bør stå for Norge hele tida, han er autoritær og har ingen åpenbare svakheter. Hvem er Norges beste aktive keeper? Holtan er den beste. Hvem er tidenes beste norske keeper? Erik Thorstvedt.

ENDELIG INNE? Erik Holtan foretrekkes av halvparten av Tippeligaens keepere. Og han mener selv at han bare blir bedre og bedre.
FAST GREP: Frode Olsen mener at han sjøl bør stå for Norge. Det har han da også for en stor del gjort i det siste.
SJØLSIKKER: Espen Johnsen har tro på seg sjøl, og får i tillegg en stemme fra Lillestrøms Emille Baron - som sjøl har landslagserfaring for Sør-Afrika.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media