Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keeperne sto fram da Arsenal og United spilte uavgjort

Store sjanser, men ingen mål på Emirates.

UAVGJOR: Kampen var full av sjanser og veldig underholdende, men det endte uavgjort mellom Arsenal og Manchester United i kveld. Foto: EPA/ANDY RAIN
UAVGJOR: Kampen var full av sjanser og veldig underholdende, men det endte uavgjort mellom Arsenal og Manchester United i kveld. Foto: EPA/ANDY RAIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Arsenal - Manchester United 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Et skadeskutt Arsenal tok imot Manchester United etter ydmykelsen mot Liverpool i helgen. Likevel hadde de med seier i dag mulighet til å ta tilbake tabelltoppen.

Manchester United er ikke helt i flytsonen selv, og har hatt noen middelmådige prestasjoner de siste ukene. En trøst var derimot at Robin van Persie i forkant av denne kampen hadde scoret i alle tre oppgjør mot gamleklubben siden han forlot den for United i 2012.

- Tittelkampen er definitivt åpen for mange lag, sier Arsenal-manager Arsene Wenger til BBC.

Fartsfylt åpning Og etter få sekunder var van Persie han nære ved å gjøre det igjen.

Han snappet ballen fra Mikel Arteta i Arsenal-forsvaret, satte fart og skøt på mål. Det skuddet reddet imidlertid Arsenal-keeper Wojciech Szczesny.

- Jeg er fornøyd, men vi ville ha de tre poengene. Arsenal har en god sesong, så dette er ikke et dårlig resultat for oss. Med min flaks, trodde jeg Özil kom til å score på frisparket på slutten. Jeg er veldig fornøyd med flere ting vi gjorde, sier David Moyes til BBC.

- Robin van Persie og Wayne Rooney har vært tilbake de siste par kampene. Det de to har gjort, har vært bra.

Også Arsenal åpnet friskt, og det var stor aktivitet i begge ender av banen. Første omgang gikk for øvrig målløst for seg.

Redning på strek Andre omgang åpnet i et relativt roligere tempo enn den første. Arsenal hadde en stor mulighet etter en Özil-corner etter en time var spilt på Emirates. Koscielny headet den mot mål, og Antonio Valencia reddet på streken.

Arsenal var også nærmest lengre ut i omgangen, da Sagna la et perfekt innlegg foran mål. Giroud fikk ikke foten på den ballen, snaue meteren fra mål.

Wayne Rooney og Robin van Persie viste også hva de var gode for da de kombinerte fint i angrep få minutter etterpå. Rooney la et presist innlegg som van Persie stanget mot Arsenal-keeper Szczesny, som fikk strukket ut hånda og dyttet ballen over mål.

Alt i alt var det keepernes dag på Emirates Stadium, og som reddet uavgjort for begge lag.

Ferdinand og Vidic gjenforent United-backen Rafael måtte forlate banen i pausen, da han landet stygt etter en hodeduell. Det så ikke ut til å stå ille til med Rafel, som var på beina kort tid etterpå. Men i pausen kom Rio Ferdinand inn for brasilianeren, og «super-stopperparet» Nemanja Vidic og Rio Ferdinand var gjenforent.

De begge har vært ute med skade en periode.

- Vidic og Ferdinand var gode. De viste rutinen de sitter inne med, sier Moyes til BBC.

Hele Norges coronakart