Keeperstjerna snakker ut om finaleskandalen

Kepa Arrizabalaga (24) avslører hva som faktisk skjedde da det var full forvirring i ligacupfinalen.

SJOKKERTE: Kepa Arrizabalaga sjokkerte fotball-Europa da han nektet å bli byttet av i ligacupfinalen mot Manchester City. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix
SJOKKERTE: Kepa Arrizabalaga sjokkerte fotball-Europa da han nektet å bli byttet av i ligacupfinalen mot Manchester City. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har gått over to måneder siden Manchester City beseiret Chelsea i den engelske ligacupfinalen på straffekonk. Seieren til City var likevel ikke det eneste som lagde overskrifter i aviser verden over.

For ute i ekstraomgangene ser man at Chelsea-keeper Kepa Arrizabalaga sliter med noe som kunne se ut som krampe. Etter noen minutter velger manager Maurizio Sarri å ta av Kepa.

Men det skulle vise seg å være lettere sagt enn gjort. For den spanske unggutten nektet å bli byttet ut, og signaliserte med håndbevegelser at han ville fortsette ut kampen.

På sidelinja så man en tydelig rasende Sarri, og i ettertid av kampen valgte klubben å bøtelegge Kepa, samt å benke han i påfølgende kamp.

Benka i neste kamp

I et intervju med engelske Daily Mail, forteller keeperen at han la merke til at det var på nyhetene over hele verden, og at han i dag rister på hodet over situasjonen.

- Det var ei tøff uke. Jeg ble benka i neste kamp mot Tottenham, og var klar igjen mot Newcastle i kampen etter, sier Kepa.

Nå er han et naturlig førstevalg for Sarri igjen, og Chelsea har fortsatt en Champions League-plass å spille om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer