Keeperstjerne suspendert av landslaget

Hope Solo i trøbbel igjen.

KARANTENE: Hope Solo, keeper på det amerikanske kvinnelandslaget i fotball, er ilagt en karantene på 30 dager av fotballforbundet i hjemlandet.

Årsaken skal være en episode under lagets treningsleir i Carson i delstaten California. Foto: AP Photo/Darren Abate/NTB Scanpix
KARANTENE: Hope Solo, keeper på det amerikanske kvinnelandslaget i fotball, er ilagt en karantene på 30 dager av fotballforbundet i hjemlandet. Årsaken skal være en episode under lagets treningsleir i Carson i delstaten California. Foto: AP Photo/Darren Abate/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hope Solo, keeper på det amerikanske kvinnelandslaget i fotball, er ilagt en karantene på 30 dager av fotballforbundet i hjemlandet.

Årsaken skal være en episode under lagets treningsleir i Carson i delstaten California.

Solos ektemann, den tidligere NFL-spilleren Jerramy Stevens, ble natt til mandag arrestert mistenkt for fyllekjøring. Ifølge flere amerikanske medier skal Solo også ha befunnet seg i bilen, men opplysningene er ikke bekreftet av politiet.

Torsdag opplyste Det amerikanske fotballforbundet at landslagskeeperen er suspendert i 30 dager, men gikk ikke inn på detaljene rundt foranledningen for straffen.

- I forbindelse med vår treningsleir tok Hope en dårlig avgjørelse, som har resultert i negative bivirkninger for både amerikansk fotball og lagvenninnene hennes, skriver landslagssjef Jill Ellis i en uttalelse.

- Vi føler at det er best at hun forlater troppen, heter det videre.

Solo mister dermed de kommende privatlandskampene mot Frankrike og England.

Landslagskeeperen aksepterer forbundets avgjørelse.

- Jeg er lei meg for at jeg har skuffet lagvenninnene mine, trenerne og forbundet som alltid har støttet meg, skriver hun på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.