Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eliteserien 2017

Keita trente med Lillestrøm: Klar for Vålerenga

Muhamed Keita kommer på lån fra polske Lech Poznan.

GULL: Muhamed Keita har signert for Vålerenga, og ønsker å vinne gull med Oslo-klubben.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
GULL: Muhamed Keita har signert for Vålerenga, og ønsker å vinne gull med Oslo-klubben. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): 26-åringen kommer på lån fra Lech Poznan, og har allerede gjennomført og bestått den medisinske sjekken. Det bekrefter Vålerenga fredag på sin hjemmeside.

- Jeg er en spiller som tiltrekker seg publikum, og med årene som har gått har jeg blitt mer og mer opptatt av statistikk. Det å score mål og ha assist er viktig, sier han og legger til:

- Jeg kan tilføre Vålerenga trepoengere, og ambisjonen min er at vi skal ligge på medaljeplass før jeg forlater klubben, forteller Keita til vif-fotball.no.

Låneavtalen strekker seg til juni 2017, og Oslo-klubben har sikret seg opsjon på vingen. Keitas kontrakt med Lech går ut 31. juni i år. Den norske U-landslagsspilleren har hatt et turbulent opphold i Polen etter overgangen fra Strømsgodset tilbake i 2014.

Vingen trente med Lillestrøm bare for noen dager siden, men det var aldri snakk om noen overgang dit. Vålerenga er den tredje klubben som Keita er lånt ut til fra Lech.

Keita og Deila tok seriegull med Strømsgodset i 2013. Nå gjenforenes gutta i Vålerenga, og det er hovedtreneren veldig glad for.

- Keita kommer til å tilføre oss kreativitet, erfaring, fart og ikke minst humør. Han er en livsglad gutt med veldig gode ferdigheter, sier Deila.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media