Keller går gratis til tyrkisk fotball

- Nyttig besparelse, sier Bohinen.

FORLATER STABÆK: Christian Keller er klar for tyrkisk fotball etter at Stabæk kom til enighet om å frigi dansken til Kasimpasa etter Champions League-kvalifiseringen.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .
FORLATER STABÆK: Christian Keller er klar for tyrkisk fotball etter at Stabæk kom til enighet om å frigi dansken til Kasimpasa etter Champions League-kvalifiseringen.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Stabæks anvendelige back og midtbanemann Christian Keller forlater klubben etter tre år i norsk fotball.

Dansken, som hadde kontrakt med bærumsklubben ut denne sesongen, fortsetter karrieren i tyrkiske Kasimpasa.

Klubben som holder til i Istanbul rykket opp til den tyrkiske toppdivisjonen gjennom opprykksfinale i mai. Han blir klubbens første nyervervelse etter opprykket.

Dermed kan det være duket for et gjensyn mellom Keller og hans tidligere lagkamerat fra Stabæk-tida, Trabzonspors Alanzinho.- Ja, det er enighet mellom klubbene. Men vi har insistert på at Keller blir værende hos oss gjennom de to første kvalifiseringsrundene til Champions League før han reiser nedover til Tyrkia, sier sportsdirektør Lars Bohinen til Dagbladet.

Det betyr at dansken forlater Stabæk i august.Også Keller selv bekrefter overgangen overfor bold.dk i kveld.Går gratisStabæk sliter som kjent tungt økonomisk, og Dagbladet meldte i går at minst to spillere er på vei ut for å spare ytterligere kostnader. Kellers avgang betyr at klubben sparer lønnskostnader, men kontraktssituasjonen fører til at de ikke mottar noe i overgangssum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer