Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kelme-rytter testet positivt i Touren

Det var spanieren Pascual Llorente fra Kelme-laget som avga positiv dopingtest i årets Tour De France, skriver den spanske avisen Marca.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kelmes sportsdirektør, Juan Mas, har bekreftet overfor nyhetsbyrået AFP at en rytter fra hans lag er tatt, men han ville ikke gå ut med navn. Det har den spanske avisen gjort.

Llorente avga positiv dopingtest etter den 12. etappen, den 47 kilometer lange tempoetappen som ble vunnet av tyske Jan Ullrich.

32 år gamle Llorente har hatt en fantastisk sesong, der han blant annet slo Lance Armstrong i Murcia Rundt etter å ha slått amerikaneren på den avsluttende tempoetappen.

Det var EPO som ble funnet i både A- og B-prøven Llorente avga i Touren i år, men han var til gjengjeld den eneste rytteren som avga positiv prøve. Det ble tatt mellom 80 og 90 dopingtester i forbindelse med den tre uker lange Tour de France.

NTB