Kenneth Dokken opereres for hodeskader etter smellen

Ble båret av banen i kampen mot Sarpsborg.

BRUDD OG HJERNERYSTELSE: Kenneth Dokken opplevde en hodeskade også i fjor. I dag opereres han på Ullevål sykehus etter å ha blitt båret av banen i kampen mot Sarpsborg i går.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
BRUDD OG HJERNERYSTELSE: Kenneth Dokken opplevde en hodeskade også i fjor. I dag opereres han på Ullevål sykehus etter å ha blitt båret av banen i kampen mot Sarpsborg i går. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Sandefjord-spilleren Kenneth Dokken er fraktet til Ullevål sykehus for operasjon etter hodesmellen han fikk i gårsdagens førstedivisjonskamp mot Sarpsborg 08, melder NTB.

Dokken ble båret av banen etter et sammenstøt med en Sarpsborg-spiller mot slutten av kampen, og ble fraktet til sykehus i Tønsberg det der ble gjennomført flere undersøker. I dag ble det besluttet at han måtte flyttes videre.

- Han blir operert nå, og det tar nok noen timer. Han ble truffet med stor kraft, og nesa er i hvert fall gått. Han har også en kraftig hjernerystelse, sier Sandefjord-styreleder Gunnar Bjønness til Dagbladet.

Ifølge Sandefjords Blad har Dokken pådratt seg alvorlige og kompliserte brudd i nesen, en svært kraftig hjernerystelse og både frakturer og brudd i hodeskallen. Rundt kl. 12 ble han lagt på operasjonsbordet i Oslo, skriver lokalavisa.

- Sarpsborg-spilleren som gikk inn i duellen gjorde det nok ikke med vilje, men det ble veldig galt. Kenneth var ved godt mot før operasjonen, han har vært bevisst, men det har gått godt rundt inne i hodet der. Nå ønsker vi ham bare god bedring, sier styreleder Bjønness.

SFs sportslige leder Arne Dokken, far til Kenneth Dokken, sier til Sandefjords Blad at han ikke vet omfanget av operasjonen, og ber foreløpig om ro.

Dokken var ute i flere uker etter en hodeskade i oktober i høst, og var først spilleklar igjen for Sandefjord i januar i år.

- Det er nok også derfor de tar dette på alvor, sier Gunnar Bjønnes til Dagbladet.