Kenneth Høie til Elfsborg

Keeperen har endelig funnet ny arbeidsgiver.

TIL SVERIGE: Tidligere Start-keeper Kenneth Høie hentes til Elfsborg av tidligere Stabæk-trener Jörgen Lennartsson. Foto: Jan Kåre Ness, Scanpix
TIL SVERIGE: Tidligere Start-keeper Kenneth Høie hentes til Elfsborg av tidligere Stabæk-trener Jörgen Lennartsson. Foto: Jan Kåre Ness, ScanpixVis mer

Kenneth Høie blir løsningen på svenske Elfsborgs keeperproblem. 32-åringen har fått kontrakt fram til EM-pausen.

- Kenneth er en erfaren og rutinert målvakt som har spilt mange år i norsk eliteserie. Han har dessuten erfaring fra landslagsspill på flere nivåer. Det er en reaksjonsrask keeper som er god med føttene og meget atletisk, sier Elfsborg-trener Jörgen Lennartsson til klubbens nettsted.

Den tidligere Stabæk-treneren kjenner godt til Høie, som var førstekeeper i Start fra 2007 til i fjor. Han takket nei til ny kontrakt med Kristiansand-klubben, men har slitt med å finne seg en ny arbeidsgiver.

Nå skal han erstatte skadde Kevin Stuhr Ellegaard i Elfsborg fram til EM-pausen i mai. Det skal spilles 12 serierunder i Allsvenskan mellom 31. mars og 24. mai.

- Det er deilig å være klar. Første kontakt var sist torsdag, så dette har gått fort, men jeg følte umiddelbart at det var et tilbud som lokket meg, sier Høie.

(NTB)