Kenny Dalglish fikk sparken i Liverpool

Roberto Martinez skal være favoritt til å ta over.

TAKK OG FARVEL: Kenny Dalglish forlater Liverpool. Eierne skal ikke være fornøyd med resultatene i ligaen denne sesongen. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB scanpix
TAKK OG FARVEL: Kenny Dalglish forlater Liverpool. Eierne skal ikke være fornøyd med resultatene i ligaen denne sesongen. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kenny Dalglish fikk sparken i Liverpool. Det melder klubben på sin egen hjemmeside i kveld.

- Samtidig som jeg er skuffet over å måtte forlate klubben, kan jeg si at saken har blitt behandlet med ære, respekt og på en skikkelig måte som reflekterer kvalitetet på personene involvert, og deres vedvarende ønske om å ta klubben fremover på samme måte som da de ankom klubben, sier Kenny Dalglish til klubbens hjemmeside.

Det har gått rykter om managerens avgang helt siden han møtte eierne av Fenway Sports Group, John W. Henry og styreformann Tom Werner, i Boston USA tidligere denne uka.

- Kenny vil alltid være mer enn en vinnende manager, mer enn en vinnende stjernespiller. Han er på mange måter hjertet og sjelen i klubben. Han vil alltid være en del av familien, sier John W. Henry i en uttalelse til klubben.

Martinez favoritt til å ta over Liverpools amerikanske eiere skal være misfornøyd med klubbens resultater i ligaen denne sesongen, det er dette som gjør at skotten nå må forlate sin post, melder Sky Sports som samtidig melder at Wigans Roberto Martinez er favoritt til å ta over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer