Kenny Dalglish returnerer til Liverpool

- Det er en ære å bli spurt.

 TILBAKE:  Nesten sytten måneder etter at han fikk sparken fra Liverpool, returnerer Kenny Dalglish til Anfield, melder the Guardian. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix
TILBAKE: Nesten sytten måneder etter at han fikk sparken fra Liverpool, returnerer Kenny Dalglish til Anfield, melder the Guardian. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Liverpool-legenden Kenny Dalglish returnerer til Anfield, melder engelske the Guardian.

Dalglish, som spilte for de røde fra 1977 til 1990, og senere har trent klubben i to ulike perioder, får derimot en ny rolle i klubben denne gangen.

- I ekstase Ifølge den engelske avisen blir han styremedlem for klubben han har 355 kamper for, og 62-åringen vil hjelpe klubben med å ta strategiske valg.

- Vi er i ekstase over at Kenny har akseptert vårt tilbud. Han har et unikt forhold til klubben og er en flott representant for alt det klubben står for, sier klubbeier John Henry.

Mannen som fikk sparken fra Liverpool for nesten 17 måneder siden, ser nå fram til å få jobbe for klubben igjen.

- Det er en ære å bli spurt om å komme tilbake til Liverpool som et styremedlem. Jeg har alltid sagt at dersom det er noe jeg kan gjøre for å hjelpe denne klubben, er jeg alltid tilgjengelig. Når tilbudet kom, nølte jeg ikke et sekund, sier Kenny Dalglish.

- Jeg ser frem til å jobbe med styret, og bidra til å løse de strategiske problemene rundt Liverpool. Klubben har gitt meg og familien så mye siden vi kom hit for 36 år siden, og min prioritet er og vil alltid være å ha denne klubbens interesser i fokus, understreker 62-åringen.

Brendan imponert Liverpools nåværende trener, Brendan Rodgers, gleder seg over å få mannen han overtok jobben til tilbake på Anfield.

- Da jeg møtte Kenny for å snakke om ansettelsen, ble jeg slått av hvor lidenskapelig og bestemt han var på at Liverpool skulle komme tilbake dit de hører hjemme - som en av de mest suksessrike klubbene i verden, sier Liverpool-treneren.

- Vi er sammen om det målet - eiere, supportere, spillere og trenerteamet i tillegg til legender som Kenny Dalglish. Jeg vil ha folk rundt oss som har det denne klubben som står for i sitt hjerte.