Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kent Bergersen sparket som hovedtrener i Lyn

Styret skal ha bedt ham trekke seg.

SPARKET: Kent Bergersen leder sin siste Lyn-trening på fredag. Her fotografert etter 5-2 tapet i Stavanger søndag kveld. 
Foto: Alf Ove Hansen/ SCANPIX
SPARKET: Kent Bergersen leder sin siste Lyn-trening på fredag. Her fotografert etter 5-2 tapet i Stavanger søndag kveld. Foto: Alf Ove Hansen/ SCANPIX Vis mer

Kent Bergsen er ferdig i Lyn, melder NRK.

Det skal ha vært styret i FC Lyn som har bedt Kent Bergersen om å trekke seg som trener. Han ønsket selv ikke å gå av som trener, men å kjempe videre for å berge plassen i eliteserien, skriver kanalen på sine nettsider.

På jumboplass
Både NRK og TV2 melder at Gunnar Halle og Lyn-kaptein Tommy Berntsen vil lede laget i neste kamp mot Brann på Ullevaal på mandag.

Lyn ligger nederst på Tippeliga-tabellen med bare 12 poeng på sesongens så langt 19 spilte kamper. De er fordelt på én seier, ni uavgjort og ni tap.

Verken Lyn-ledelsen, Kent Bergersen eller kaptein Tommy Berntsen har så langt svart på Dagbladet sine henvendelser.

Fansen jubler
diskusjonsforumet til Lyns supportergruppe- Bastionen, kommer meldingen om Bergersens avskjed som en lettelse, skal vi tro meldingene på forumet.

En supporter melder: «Endelig har styret forstått det som vi har sakt i felere uker. ENDELIG ER VI KVITT KENTA».

En annen skriver: «Endelig! Nå kom troa tilbake! Brann skal knuses!»

Men supporterne har også medfølelse for Bergersen: «På tide, kjipt for Kenta som person, men han passet ikke som trener i Lyn. Ønsker han lykke til videre, og håper dette er starten på tidenes snu operasjon»

Leder Marte Bruksaas i Bastionen ønsker ikke å kommentere meldingene om at Bergersen er ferdig.

- Vi avventer en endelig bekreftelse fra Lyn før vi går ut og kommenterer dette, sier hun til Dagbladet.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling