- Kenteris vil testes

Det sier hans svensk-greske massør Apostolos Zafiris.

Dopingmistenkte Kostadinos Kenteris håper fortsatt på å få være med i OL.

- De vil at kontrollørene skal komme og ta prøver, for de er ikke dopet, sier Zafiris til den svenske avisen Expressen. Zafiris er en god venn av Kenteris.

Den svensk-greske massøren bodde i Sundsvall i Sverige i 19 år, men flyttet tilbake til Aten for seks år siden. Der har han jobbet som fysioterapeut på Olympiastadion og fått et personlig forhold til idrettsverdens mest jagede duo for tiden, Kostadinos Kenteris og Ekaterini Thanou.

- Jeg har kjent Kenteris i fire-fem år. Det som er skjedd nå er rart. Det er mange som har sagt at det kan være doping, men det tror jeg ikke, sier Zafiris.

- Litt merkelig

- Den Kenteris som jeg kjenner er et fantastisk og perfekt menneske. Det er min personlige mening. Både han og Ekaterini Thanou er rolige og fine mennesker, fortsetter Zafiris, som begynner å bli urolig for sin venn.

- Hvis det viser seg å være noe med doping, vil grekerne miste all respekt, sier han, og innrømmer samtidig at det har vært visse merkelige episoder rundt den greske duoen.

- De har sagt at de har vært utenlands og trent, samtidig har det vist seg at de ikke var der. Det synes man er litt merkelig. Men det handler ikke om doping, understreker han.

Mystiske TV-bilder

På spørsmål om han tror Kenteris kommer til å delta i OL, svarer Zafiris:

- Ja, jeg tror det. Han vil virkelig det og kommer absolutt ikke til å trekke seg.

Han bekrefter også at Kenteris og Thanou ikke har noe forhold til hverandre utover at de har samme trener.

- Nei, de er ikke et par eller samboere. De har bare samme trener.

I går viste også greske TV-stasjoner bilder av Kenteris som ligger i sykesengen. På bildene, som helt tydelig er tatt med et amatørkamera, kan man se at han ligger under en dyne med mange leger rundt seg.

Men bildene, som trolig er tatt av treneren til Kenteris, gir svært få svar. De sørger heller for at spørsmålene rundt ham og Thanou, og den merkelige historien deres, bare blir flere.

På bildene ser man at han ligger i sykesengen med joggeskoene på, og det er jo også litt merkelig.

(NTB)

- VIL DELTA:</B> Kameraten tror Kostadinos Kenteris vil delta i OL. - Han kommer ikke til å trekke seg, sier svensk-greske Apostolos Zafiris til Expressen.