Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keown scoret, da spissene sviktet

Da Arsenals spisser ikke klarte å score, tok Martin Keown ansvar og scoret de to avgjørende målene for Arsenal som til slutt unngikk et skandaletap mot Shakhatar Donetsk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å komme tilbake til Highbury skulle liksom gjøre forskjellen for Arsenal fra de to seneste årenes fiasko i Champions League. Men onsdag var de nærmere en skandale enn de noen gang har vært. Ved pause ledet nemlig Ukrainske Shakhatar Donetsk 1-2.

Med over tretti skudd i løpet av kampen, var det et under at ikke angrepstrioen Bergkamp, Henry og Wiltord klarte å score mer enn et mål til sammen. Mye av skylden for dette skal selvsagt den dårlige men likevel strålende Juri Virt ha. Den ukarinske keeperen var i det umulige hjørnet. Uansett hvor store tabber han gjorde så rettet han dem opp igjen, og i tillegg hadde han en rekke strålende redninger.

Shakhatar Donetsk kjempet utrolig, og stod i mot et enormt press helt fram til det 85. minutt. Da fikk Arsenal sin etterlengtede utligning. Midtstopper Martin Keown gjorde det ingen av spissene klarte, han scorte mål på Highbury.

Ti skudd og fem minutter senere, scoret Keown sitt andre mål og reddet Arsenal fra en gedigen skandale hjemme på highbury. For å si det pent. Hadde ikke Arsenal klart å vinne denne kampen, ville det nok vært den mest ufortjente seieren noen gang.

<B>UMULIG:</B> Det var nesten umulig for Thierry Henry og de andre Arsenal spissene å score på Juri Virt.
<B>SENSASJON:</B> Sjakhtjor Donetsk ledet sensasjonelt 2-0 på Highbury.
<B>UTLIGNING:</B> Martin Keown scorer 2-2 målet for Arsenal.