Kerzhakov tror pengene gjør England-stjernene late

Derfor kan Russland stjele EM-plassen.

(Dagbladet.no): England og Russland kjemper den kommende uka en knallhard kamp om den siste EM-plassen i gruppe E (se tabell under bunnen av artikkelen).

Russland-stjerna Alexander Kerzhakov er sikker på at de vil sikre seg plassen til slutt, særlig fordi England-stjernene er for fokusert på penger:

- England har et lag bestående av store stjerner som tjener store penger på private avtaler, oppsummerer han for Sky Sports.

- Vi jobber hardere

Dette mener han har gjort engelskmennene late. Sjøl er russerne derimot både innsatsvillige og kampklare, forsikrer han.

- Russland har en kompakt gruppe av spillere, som på langt nær har like mye penger. Til gjengjeld jobber vi hardere på banen. Det er forskjellen mellom de to lagene, sier Kerzhakov, som spiller for Sevilla i spansk toppserie.

I motsatt leir må Steven Gerrard bruke tid og energi på å forsvare landslagets hardt pressede leder, Steve McClaren.

Tett race

I FRONT: Alexander Kerzhakov (t.v.) og Russland har et godt tak på Shaun Wright-Phillips foran de tre/to siste kampene i EM-kvalifiseringens gruppe E. Foto: ALEXANDER NATRUSKIN/REUTERS/SCANPIX
I FRONT: Alexander Kerzhakov (t.v.) og Russland har et godt tak på Shaun Wright-Phillips foran de tre/to siste kampene i EM-kvalifiseringens gruppe E. Foto: ALEXANDER NATRUSKIN/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Liverpool-kapteinen synes ikke det er sjølsagt han sjefen må ta sin hatt og gå hvis England ikke kommer til EM.

- Ikke nødvendigvis, nei. Jeg støtter Steve - så enkelt er det bare. Han er en god sjef etter hva jeg kan forstå, forsikrer Gerrard.

Russerne ligger i øyeblikket to poeng bak England, men med en kamp mindre spilt. England er derfor avhengig av hjelp fra Israel for å komme seg til Østerrike/Sveits neste år.

Kerzhakov tror pengene gjør England-stjernene late
STØTTER SJEFEN: Steven Gerrard synes ikke det er noen naturlov at Steve McClaren må gå hvis England ikke kommer til EM. Så spørs det om engelske supportere og medier er enig i det.