Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kessler måtte ha fire runder for å slå Perdomo

Fortsatt WBA-verdensmester.

VANT: Danske Mikkel Kessler var overlegen i tittelkampen mot Gusmyl Perdomo. Foto: Henning Bagger / SCANPIX.
VANT: Danske Mikkel Kessler var overlegen i tittelkampen mot Gusmyl Perdomo. Foto: Henning Bagger / SCANPIX. Vis mer

|||Mikkel Kessler er tilbake for fullt.

Dansken brukte snaut fire runder på å slå Gusmyl Perdomo knockout i VM-kampen i Herning lørdag kveld, og han fortsetter som WBA-verdensmester.

Nå er han klar for den nye «superseks»-turneringen, der verdens seks beste supermellomvektere skal møtes for å kåre den ubestridte mesteren i denne klassen.

- Med tanke på superseks-turneringen var kampen mot Perdomo kanskje den viktigste i karrieren min til nå. Jeg måtte vinne for å være med videre, og det klarte jeg greit, sa Kessler, som tok kontrollen i kampen fra start.

Kessler valset rundt med sin venezuelanske motstander, og det ble fort klart at det bare var et spørsmål om hvor fort en knockout skulle komme.

Midtveis i den fjerde runden traff Kessler godt flere ganger. Perdomo ble drevet mot tauene, og der var han sjanseløs.

Han var på vei ned i kanvasen da dommeren grep inn og stoppet den ujevne kampen.

Gusmyl Perdomo var ingen verdig motstander for den danske helten som hadde samlet 6000 tilskuere i Messecenteret i Herning lørdag kveld.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling