Kessler mistet mesterbeltet til Ward etter springskalle

- Jeg er ingen skitten bokser, bedyrer Ward.

HARD MEDFART: Kampen mellom Mikkel Kessler (t.v.) og Andre Ward ble stoppet på grunn av kuttet over danskens høyre øye. Foto: SCANPIX/EPA/KARL MONDON
HARD MEDFART: Kampen mellom Mikkel Kessler (t.v.) og Andre Ward ble stoppet på grunn av kuttet over danskens høyre øye. Foto: SCANPIX/EPA/KARL MONDON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Andre Ward tok en overraskende seier over danskenes boksehelt Mikkel Kessler og erobret WBA-tittelen hans i super mellomvekt lørdag.

Ward tok sin 21. seier av like mange mulige som profesjonell. VM-tittelen er OL-mesterens første.

Ward ledet klart på poeng da kampen ble stoppet i 11. runde på grunn av et kutt i Kesslers ansikt. Han pådro seg kuttet da han ble skallet av Ward.

Kessler var imidlertid sint på motstanderens taktikk og påsto at han kunne bokset videre da kampen ble stoppet.

- Han var bedre enn meg i dag, men jeg ville bokset videre. Jeg visste at jeg kunne fortsette. Jeg blødde, men kuttene var ikke så ille, sa han.

- Ward brukte albuene mye, og det var mange skallinger, men han fikk aldri noen advarsel. Jeg vil ikke sitte her og bare klage, men jeg er ikke fornøyd med dommeren.

Slaktet på pressekonferansen Det var mildt sagt upopulært blant Wards folk og tilstedeværende amerikanske journalister og fans, som konfronterte Kessler med buing og verbalt skyts, skriver Ekstra Bladet. - Hvis det var noen som kom ut og kjempet, så var det Andre Ward! proklamerte Wards promotor Dan Goosen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer