Kevin Larsen vraket Sandefjord

- Forsiktig sagt overraskende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kevin Larsen blir i Lyn Oslo ut sesongen. Venstrebacken takket onsdag nei til Sandefjord.

- Jeg blir i Lyn ut kontraktstiden. Så får jeg ta det derfra, sier Larsen til aftenposten.no.

Larsens kontrakt med Lyn går ut ved sesongslutt, og han ville overfor aftenposten.no ikke si noe om hvorfor han vraket tilbudet fra SF.

I Sandefjord er man mildt sagt overrasket.

- Jeg fikk en mail fra Kevin Larsens agent i 17.30-tiden, hvor det ble opplyst at spilleren likevel har bestemt seg for å fullføre kontrakten med Oslo-klubben. Vurdert ut i fra de signalene vi har fanget opp underveis i denne saken, tok saken forsiktig sagt en overraskende vending, innrømmer daglig SF-leder Øystein Ulsnæs overfor Sandefjords Blad.

Sandefjord og Lyn var så godt som i mål med forhandlingene om overgangssum, og planen var at SF og Kevin Larsen skulle bruke de nærmeste dagene til å bli enige om spillerens personlige kontrakt. I tillegg sto det kun igjen formaliteter som den obligatoriske legesjekken. 

Men så snudde Larsen.

- Vi hadde svært god tro å at vi skulle komme til enighet om de gjenstående detaljene, selv om vi ennå ikke hadde innledet reelle forhandlinger med Kevin Larsen om hans personlige betingelser. Da vi kom til enighet med Lyn-ledelsen, må jeg tilstå at vi så lyst på dette, sier Ulsnæs.

BLIR I LYN: Kevin Larsen takket nei til tilbudet fra Sandefjord. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
BLIR I LYN: Kevin Larsen takket nei til tilbudet fra Sandefjord. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer

- Men vi er ikke interessert i spillere som ikke er sultne på å spille her.

(Dagbladet.no/NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer