Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kewell glapp for United

I siste liten prøvde Alex Ferguson seg på Harry Kewell. Uten å lykkes. Nå raser fansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Manchester Uniteds egen hjemmeside som rapporterer om fansens misnøye med at Liverpool stakk av med den australske angriperen for bare 36 mill. kroner.

En avstemning viser at tilsammen 60 prosent av United-fansen synes det er leit at 23-åringen spiller for rivalene neste sesong, samtidig som de frykter at Liverpool nå kan utfordre mesterne om ligagullet.

Anerkjente The Times melder i dag at manager Ferguson febrilsk prøvde å kapre Kewell like før han skrev under for John Arne Riises klubb. Skotten ringte Kewell mandag kveld.

Og fikk avslag. Alt sammen fryder selvfølgelig Liverpool-ledelsen.

- Harry har sagt nei takk til noen kjempetilbud de siste dagene. Ingen må tro at han kommer hit for pengenes skyld. Han blir rikelig belønnet, som fortjent, men han kommer hit av fotballgrunner. Det har vært stor interesse og fristelser. Han kommer hit for å vinne ting, sier Liverpool-direktør Rick Parry.

  • Kewell er ikke den eneste som sier nei til Manchester U for tida. Ifølge agenten til Real Betis-midtbanespiller Joaquin, har landslagsspilleren avslått å flytte til Old Trafford. United skal ha tilbudt Diego Forlan, pluss en bråte pund, for 22-åringen.

    (Dagbladet.no)

RØD HELT:</B> Harry Kewell skal ha vraket Manchester United før han sa ja til Liverpool.