Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kewell mister tolv kamper

Leeds' angrepsstjerne Harry Kewell vil trolig ikke spille første Premier League-kamp før i oktober. Skade og OL-spill holder 21-åringen unna engelske baner.

Kewell sliter med en vond akilles, og er beordret en måneds hvile. Deretter skal unggutten representere hjemlandet Australia i Sydney-OL.

Leeds-angriperen pådro seg skaden mot slutten av forrige sesong, og ennå er det ikke synlige tegn til bedring. Legene håper nå at 30 dager uten trening skal gjøre underverker for «fjorårets unge spiller» i England.

Det betyr at Kewell i beste fall mister sju kamper i Premier League, i tillegg til de tre første kampene i Champions League, dersom Leeds kommer velberget gjennom kvalifiseringen mot 1860 München og Erik Mykland.

Leeds er i utgangspunktet svak favoritt mot Erik Myklands lag, men med både Kewell, Jason Wilcox, Stephen McPhail og David Batty skadet, kan det fort bli en tøff oppgave for Yorkshire-laget. I tillegg er også stopperduoen Jonathan Woodgate og Lucas Radebe usikre. Det samme gjelder den nyinnkjøpte spissen Mark Viduka.

Alle sju sto over da Leeds slo Blackburn 3-2 på onsdag.

  • Tidligere Leeds-spiller Tony Yeboah er for tiden i rettssalen, siktet for skatteundragelse av bonus han fikk for å forlenge kontrakten med Eintracht Frankfurt i 1993.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media