Kezman klar for Atletico Madrid

Og slakter Chelsea på vei ut døra.

(Dagbladet.no): Mateja Kezman er ikke overraskende misfornøyd med spilletida i Chelsea. Kun fire kamper fikk han med seg fra start, og hele 27 som innbytter. Det er også den direkte årsaken til at Kezman forlater Chelsea til fordel for Atetico, skriver BBC.

- Jeg er glad for å komme til en klubb som en gang i tida var større enn Chelsea, og som vil bli større igjen en gang i framtida, er Kezmans avskjedsord til London-klubben.

Det var knyttet store forventninger til Kezman da han ankom London ifjor sommer. Etter 105 mål på fire sesonger for PSV Eindhoven trodde alle han skulle fortsette målfesten i Premier League. Han stoppet på fire mål.

- Synd for Chelsea

Overgangen koster Atletico i overkant av 60 millioner kroner, og dermed sitter Chelsea igjen med en liten fortjeneste på mannen de lot varme benken.

Og Kezmans uttalelser tyder på at tresmaken fortsatt sitter i.

- Det er synd for Chelsea at jeg ikke fikk sjansen til å spille, sier han.

I dag ble det også kjent at Chelseas interesse for Barcelona-spissen Samuel Eto\'o er dødfødt. Eto\'o forlenget kontrakten med de spanske seriemesterne til og med sesongen 2010.

FARVEL CHELSEA: Mateja Kezman ble aldri noen suksess i Chelsea. Det faller ham tungt for brystet. På bildet jubler han for en av sine få scoringer i den blå drakta sammen med Arjen Robben.