KFUM presset Vålerenga, men måtte til slutt se seg slått

Tippeliga-laget slet i førsteomgangen.

SENDTE VÅLERENGA TIL FJERDE RUNDE: Deshorn Brown var god, og scora to Vålerenga-mål. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet
SENDTE VÅLERENGA TIL FJERDE RUNDE: Deshorn Brown var god, og scora to Vålerenga-mål. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• KFUM - Vålerenga 0-2 (0-0)

(Dagbladet): KFUM presset Vålerenga, og bortelaget trengte hele 71 minutter på å score sitt første. Men da Deshorn Brown endelig skulle klare å lure ballen inn bak Lars Hirschfeld, var det etter fantastisk spill av Rasmus Lindkvist i forkant.

Lindkvist fikk en pasning av Christian Grindheim, som så ut som den skulle gå ut av spill. Førstnevnte skrudde opp tempoet, tok igjen ballen ved kortlinja og sendte den inn til Brown. Han raget høyest i feltet, og stanget inn ballen over Hirschfeld.

Etter å ha scoret sitt andre mål etter drøye 80 minutter, sendte han dermed Tippeliga-laget forholdsvis enkelt, på en kveld hvor hele fem andre lag fra den øverste divisjonen røk ut.

Stresset bortelaget Vålerenga startet kampen et ørlite hakk bedre enn hjemmelaget. Likvel viste det seg at det hjelper å være på hugget, og KFUM fikk kampens første muligheter.

Begge kom på frispark etter drøye 20 minutter, og selv om Aslak Falch i Vålerenga-målet reddet begge, ga han retur. Bortelaget så mer og mer stressa ut, og gjorde flere småfeil utover i omgangen.Ikke før det var spilt 28 minutter kom kampens første store mulighet, da Rasmus Lindkvist prøvde seg på en blanding av innlegg og skudd helt nede i hjørnet av 16-meteren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer