FRA SØLV TIL GULL: KFUM Oslo tapte seriefinalen mot Nidaros i fjor, og måtte ta til takke med sølv. I år kunne kaptein Thomas Sæther løfte det synlige beviset på at "Kåffa" er seriemestere i futsalligaen etter en dramatisk semifinale mot Vegakameratene.Foto: Guttorm Lende
FRA SØLV TIL GULL: KFUM Oslo tapte seriefinalen mot Nidaros i fjor, og måtte ta til takke med sølv. I år kunne kaptein Thomas Sæther løfte det synlige beviset på at "Kåffa" er seriemestere i futsalligaen etter en dramatisk semifinale mot Vegakameratene.Foto: Guttorm LendeVis mer

KFUM seriemestere i futsal

Seirende ut av høydramatisk seriefinale mot Vegakameratene.

|||(Dagbladet): Det ble en høydramatisk seriefinale i Drammenshallen da KFUM Oslo ble seriemestere i futsalligaen på bekostning  Vegakameratene.

Oslolaget tok sølv i fjorårets serie etter å ha tapt tilsvarende kamp mot Nidaros, men denne gangen var det «Kåffa» som kunne juble over seriepokal og plass i UEFA Futsal League til høsten.
   
- Det er ikke mange store pokaler i KFUM og det har heller ikke vært spilt mange europacupkamper, så dette er virkelig moro, sier Christoffer Dahl, som ble den store helten for KFUM med sine to finalescoringer.

Vegakameratene ledet serien før siste kamp mot KFUM, men klarte altså ikke å ta det nødvendige poenget som ville sikret seriegull til laget fra Nordland.

- Det er ikke mange store pokaler i KFUM og det har heller ikke vært spilt mange europacupkamper, så dette er virkelig moro, fortsetter han.

Kim Rune Ovesen scoret Vegakameratenes eneste mål, og kunne blitt den store helten helt på tampen, men KFUM-keeper Sebastian Harung ville det annerledes da han reddet Ovesens 10-metersstraffe med 4,4 sekunder igjen på klokka.

- Dette var veldig gøy. Vi har vunnet en NFF-pokal og det er helt fantastisk. Nå kan jeg nesten slappe av resten av livet, for nå har jeg oppnådd noe virkelig stort, sier Harung.