Khedira bekrefter at United la inn bud på ham

- Vi hadde ikke sjansen til å diskutere det.

LA INN BUD: Manchester United la inn et bud på Real Madrids tyske midtbanespiller Sami Khedira (t.v.). Foto: Andrew Yates, AFP / NTB Scanpix
LA INN BUD: Manchester United la inn et bud på Real Madrids tyske midtbanespiller Sami Khedira (t.v.). Foto: Andrew Yates, AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Manchester United kritiseres for ikke å ha forsterket laget tilstrekkelig i sommerens overgangsvindu.

De forsøkte helt til siste time i går. Et av flere ubekreftede forsøk var Real Madrids midtbanespiller Sami Khedira.

Under en pressekonferanse med det tyske landslaget i dag, bekreftet Khedira opplysningene om at United la inn et bud på ham.

- Klubben avviste tilbudet, og det var det. Vi hadde egentlig ikke sjansen til å diskutere det, sier Khedira ifølge ESPN.

Snakket med Ancelotti Han har imidlertid pratet med den nye Real-sjefen tidligere i sommer, og forventet ikke å bli solgt.

- Jeg hadde en lengre prat med Carlo Ancelotti for noen få uker siden, og det var relativt klart for meg at jeg kom til å bli i Real, sier tyskeren.

Vil savne Özil Khediras landsmann Mesut Özil ble solgt fra Real Madrid til Arsenal i går, og forklarte det med at han ikke følte tillit fra Ancelotti.

Khedira synes det er leit at han mister både en god kompis og lagkamerat.

- Personlig liker jeg ikke Mesuts overgang. Vi er veldig, veldig gode venner. At han drar er også et tap fra et sportslig synspunkt. Mesut kan gjøre en forskjell.

Khedira forteller at Özil informerte ham om overgangen to-tre dager før den ble offisielt bekreftet i går kveld.