VIL TIL REAL: Sami Khedira (t.h.) har bedt om at Stuttgart selger ham til Real Madrid. Midtbaneeleganten er ikke med i troppen som møter Molde på Aker Stadion i kveld.Foto: SCANPIX
VIL TIL REAL: Sami Khedira (t.h.) har bedt om at Stuttgart selger ham til Real Madrid. Midtbaneeleganten er ikke med i troppen som møter Molde på Aker Stadion i kveld.Foto: SCANPIXVis mer

Khedira har bestemt seg for Real

- Har bedt om overgang, bekrefter Stuttgart.

|||Molde - Stuttgart direkte i fotballstudio kl. 19.

(Dagbladet): I kveld står hardt prøvede Molde overfor en formidabel oppgave dersom drømmen om en plass i gruppespillet i Europa League skal bli en realitet når Stuttgart står på motsatt banehalvdel på Aker Stadion.

Trøsten for Kjell Jonevrets menn får være at tyskerne kommer uten VM-farererne Khalid Boulahrouz, Serdar Tasci, Cacau og ikke minst Sami Khedira.

Trolig blir ikke midtbaneeleganten med tysk mor og tunisisk far å se i Stuttgart-drakt på en god stund dersom han får viljen sin.
23-åringen har nemlig bedt klubbledelsen om å selge ham til Real Madrid.

Det bekrefter sportsdirektør Fredi Bobic overfor Bild.de.

- Khedira har informert oss om at han ønsker å gå til Real Madrid, sier den tidligere tyske landslagsspissen.

Står ikke i veien Khedira, som utgjorde en bunnsolid midtbaneduo sammen med Bastian Schweinsteiger i VM, har ett år igjen av kontrakten med Stuttgart-

Dermed må sørtyskerne trolig selge nå, om de skal sitte igjen med penger for ham. Bobic har ingen planer om å stille seg i veien for overgangen, der de personlige betingelsene allerede skal være ferdigforhandlet.

- Vi er nå nødt til å finne en løsning. Vi respekterer Samis avgjørelse. Selv om vi vet at Stuttgart står hans hjerte nær, er det ikke hver dag Real Madrid dukker opp, sier Bobic.
- Atletiske Men først venter kampen mot Molde - en kamp der det tyske laget må innfinne seg med å være store favoritter. Det vet trener Christian Gross, som ikke undervurderer et norsk lag som sliter tungt i bunnen av tippeligatabellen.

- De har et veldig atletisk lag. Vi er naturligvis favoritter, men vi har respekt for dem, sier sveitseren, ifølge Kicker.