Kickalicious er tilbake i Detroit Lions på prøvespill

Fikk beskjed om å hive seg på første fly.

(Dagbladet): Håvard Rugland har fått en ny sjanse i Detroit Lions, og har i dag vært på prøvespill i klubben.

Detroit Lions har i dag latt Rugland og to andre kickere være med på trening, for å eventuelt kunne være en backup for ustabile Akers.

Vraket i sommer Rugland er en publikumsfavoritt i Detroit, og flere skrev på Twitter i natt at de håpet klubben ville gi Rugland en ny sjanse da de fikk høre at han trente med klubben.

- Håvard Rugland ble en internett-hit under Lions treningsleir i dag, skriver wxyc.com.

- Etter at David Akers misset en field-goal fra 31 yards på thanksgiving, bestemte Detroit Lions seg for å avholde en trening for kickere. Blant kickerne var ingen andre enn selveste Mr. Kickalicious himself, Håvard Rugland, skriver Pride of Detroit.

Klubben vraket i sommer den norske spilleren til fordel for David Akers, da de kuttet bruttotroppen sin fra 90 og ned til 75 spillere.

Sterkt ønsket - Han dro over i går, og er på plass i Detroit igjen og har fått en ny sjanse, sier manager Kevin Skabo til Dagbladet.

Skabo forteller at Rugland fikk beskjed lørdag om å bare hive seg på første fly, og søndag morgen var han på flyet tilbake til Detroit.

- Han fikk beskjed for to dager siden, han fikk en telefon fra Lions om at han var sterkt ønsket på prøvespill.

Kan ende i kontrakt Akers skal kun ha truffet på 15 av 20 field goal-forsøk denne sesongen. Kun tre lag av de totalt 32 lagene i NFL har lavere treffprosent på field goals.

Dermed er klubben interessert i å finne noen som kan hjelpe til, mens Akers sliter med dårlig form.

 TILBAKE:  Håvard Rugland har fått en ny sjanse i Detroit Lions, og har i dag vært på prøvespill i klubben. Foto: Christian Roth Christensen
TILBAKE: Håvard Rugland har fått en ny sjanse i Detroit Lions, og har i dag vært på prøvespill i klubben. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

- Nå får han en ny mulighet til å vise seg fram, så hvis han gjør tingene sine bra, så kan det ende med ny kontrakt, sier manageren.

De andre to kickerne som deltok på mandagens trening var Olindo Mare og Justin Medlock.