INSPIRERT:  Håvard Rugland har alltid vært Manchester United-supporter. For han var det veldig inspirerende å høre på Sir Alex Fergusons foredrag. Foto: Christian Roth Christensen
INSPIRERT: Håvard Rugland har alltid vært Manchester United-supporter. For han var det veldig inspirerende å høre på Sir Alex Fergusons foredrag. Foto: Christian Roth ChristensenVis mer

«Kickalicious» om Fergie-foredrag: Inspirerende å høre på

Solskjærs lag vant kampen.

(Dagbladet): Sir Alex Ferguson er ferdig med sitt foredrag foran 500 mennesker i Oslo. En av deltakerne var «Kickalicious», Håvard Rugland.

- Det er alltid hyggelig å høre hva Ferguson har å si. Jeg har alltid vært en stor fan, og han har mye visdom å komme, sier Håvard Rugland.

På spørsmål om hva Ferguson pratet om, svarte han følgende:

- Han gikk i gjennom hvordan han bygget opp et lag. Det er spennende. Og han har selv vist at metoden virker, sier kickeren som beskriver seg selv som «blodfan» av Manchester United.

På forhånd lovte Ferguson noe gode historier. Og rogalendingen som i sommer var på prøvespill i NFL, kunne fortelle at Sir Alex fortalte om den gangen Ole Gunnar Solskjær kom til United, og han selv trodde han kun var en skolegutt.

- Hvordan kan du bruke dette inn mot din egen karriere?

- Det er hardt arbeid som gjelder påpekte han. Det gjelder for meg og. Ha fokus.

- Så nevnte han tid. Det viktigste er å gi managere tid. Moyes må få tid til å få den respekten han skal ha.

Kampen hvor Ferguson og Solskjær ledet hvert sitt lag, endte med norsk seier. Molde-trenerens lag vant 3-1, etter at Ferguson lag ledet 1-0.