Kicker: Nordtveit-mål betyr ulykke

Scoret igjen, tapte igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Da fem minutter var spilt av hjemmekampen mot Eintracht Frankfurt, så alt lyst ut for Borussia Mönchengladbach:

Etter en corner som aldri ble avklart havnet ballen hos Håvard Nordtveit, som klinket til med venstrebeinet fra 20 meter. Ballen gikk via et Eintracht-bein og i nettet, til det som er Nordtveits første klubbmål for sesongen.

Scoringen kom en uke etter at Nordtveit ble matchvinner for Norge borte mot Aserbajdsjan, men for Borussia Mönchengladbach har ikke tre poeng vært det vanligste utfallet i de kampene Nordtveit har scoret. Denne gangen sto ledelsen seg til pause. Så gikk alt galt igjen:

Bortelaget Eintracht Frankfurt scoret to kjappe i andre omgangs åpningskvarter, før de økte til 3-1 etter 73 minutter.

- Vi tapte, og da kan jeg sette en strek over målet mitt, sa Nordtveit etter tapet, ifølge tyske Kicker.

Fem mål - fire tap Fotballmagasinet har laget en sak med overskriften «Wehe, wenn Nordtveit trifft...», som kan oversettes med «Ulykke når Nordtveit scorer». Det er nemlig ikke første gang laget taper etter at nordmannen har tegnet seg på scoringslisten. Riktignok gikk alt fint da han var blant bidragsyterne i 5-1-seieren mot Köln i 2011, men siden den gang:

• Nordtveit scoret Borussias eneste i 1-2-tapet for Hannover i april 2012.
• Nordmannen sendte laget opp i 3-1-ledelse mot Bayern München i mai 2013. Da våknet storlaget, som halte i land en 4-3-seier.
• Scoret Borussias andre mål da de røk 2-4 for Freiburg i april 2014.
• Sendte laget opp i 1-0 mot Eintracht i november 2014. Bortelaget snudde i andre omgang.

- Ingenting verdt - For meg spiller dette målet ingen rolle. Når du taper en kamp er ditt eget mål ingenting verdt, sier Nordtveit til Kicker.

Neste mulighet for nordmannen til å score kommer mot Wolfsburg på søndag. Eller kanskje han bør skyte utenfor.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer