VISSTE OM KIDNAPPINGEN: John Obi Mikel (t.v.) fikk beskjed om at faren var kidnappet før kampen mot Stoke på søndag. Den tidligere Lyn-spilleren valgte å spille kampen. Her i duell med Stokes Jonathan Walters. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
VISSTE OM KIDNAPPINGEN: John Obi Mikel (t.v.) fikk beskjed om at faren var kidnappet før kampen mot Stoke på søndag. Den tidligere Lyn-spilleren valgte å spille kampen. Her i duell med Stokes Jonathan Walters. Foto: Phil Noble, Reuters/ScanpixVis mer

Kidnapperne ringte moren til Mikel

- Nå vet vi i det minste at han er i live.

(Dagbladet): John Obi Mikel spilte Chelseas første seriekamp med den tunge vissheten om at faren hans var kidnappet i hjemlandet Nigeria.

I går ba han hele landet om hjelp dersom noen visste noe om faren eller det som hadde hendt.

I dag forteller brødrene hans til The Guardian om to telefonoppringinger fra de antatte kidnapperne. Familien er tross alt lettet fordi samtalene bekreftet av pappa Michael Obi er i live.

- Noen folk ringte til moren min og informerte om at de hadde mannen hennes i fangenskap, sier Mikels eldre bror Ebele Obi.

Ifølge avisa er faren ført ut av byen Jos der familien bor, og til Nigerias største by Lagos.

- Moren min gråt mens hun tryglet kidnapperne om å løslate mannen hennes. De ba henne gå og se etter penger, men nektet å si hvor mye. Men vi har hørt stemmen til faren vår.  Nå vet vi i det minste at han er i live. Familien er glad og lettet, men vi ber fortsatt kidnapperne om å løslate faren vår.

Michael Obis eldste sønn Tony sier at familien har mottatt to oppringninger.

- De fortalte meg hvor jeg kunne finne bilen fil faren min. Den er funnet, men jeg ønsker ikke å avsløre hvor, sier Tony Obi.