Kienast på verstingliste

Over nyervervelser.

Tidligere HamKam-spiller Roman Kienast er nummer to på listen over de verste nyervervelsene i Allsvenskan denne sesongen.

Det slår fotballekspert i Sveriges Radio Richard Henriksson fast i sin best og verst-kåring.

Østerrikeren var én av to spillere fra den norske eliteserien som deltok i EM i sommer, og den tidligere HamKam-spilleren gjorde en grei figur i mesterskapet på hjemmebane. Like bra har det ikke gått i ettertid.

- HIF (Helsingborg) jaktet lenge en erstatter for Razak Omotoyossi og fant til slutt østerrikske Roman Kienast. Men spissen, som spilte EM for hjemlandet i sommer, har ikke fått det til i det hele tatt ved siden av Henrik Larsson i angrepet, skriver Henriksson om spissen, som bare har Rick Kruys foran seg på listen over de dårligste kjøpene.

Kienast scoret mandag sitt første mål for Helsingborg etter overgangen fra HamKam i slutten av juli.

(NTB)

DÅRLIG START:
Roman Kienast (t.v.) har ikke fått det til i Helsingborg etter at han gjorde en god figur under sommerens EM-sluttspill. Her i kamp for Østerrike mot Marcin Wasilewskis Polen under mesterskapet. Foto: Roland Schlager, EPA/SCANPIX
DÅRLIG START: Roman Kienast (t.v.) har ikke fått det til i Helsingborg etter at han gjorde en god figur under sommerens EM-sluttspill. Her i kamp for Østerrike mot Marcin Wasilewskis Polen under mesterskapet. Foto: Roland Schlager, EPA/SCANPIX Vis mer
Kienast på verstingliste