Kihlberg for dyr for LSK

Magnus Kihlberg og Lillestrøm har nok en gang prøvd å bli enige om en ny kontrakt. Akkurat nå tyder veldig lite på at svensken spiller for gultrøyene denne sesongen.

LSK og Kihlberg satte seg ned for å komme i mål med en ny kontrakt i går. Da de var ferdige var de bare enige om én ting: At det er lite sannsynlig at de blir enige.

- Vi var ikke i nærheten av å bli enige, sier Magnus Kihlberg.

- Magnus har fått ett konkret tilbud fra oss. Det fikk han 17. februar i fjor, og det var ikke i nærheten av det nivået han vil ha nå, sier daglig leder i Lillestrøm Fotball ASA Bjarne Sognnæs.

27-åringens kontrakt med Tippeliga-klubben gikk ut ved årsskiftet. Siden har Kihlberg vært på prøvespill i engelske Sheffield Wednesday, uten at det endte i et tilfredsstillende kontraktstilbud.

Tirsdag la Kihlberg fram et eget kontraktsforslag til Lillestrøm.

- Jeg håpet at Magnus skulle senke sine krav mer enn han gjorde. Nå er avstanden er for stor, og vi får bruke noen dager på å finne ut hva vi skal gjøre, sier Sognnæs.

Etter det Romerikes Blad har grunn til å tro skal Kihlbergs krav ligge i overkant av 1,5 millioner kroner i årlig utbetaling (inkludert «sign-on-fee»). Klubben er trolig bare villig til betale drøyt halvparten.

Trener Arne Erlandsen ble skuffet da han fikk høre om forhandlingsbruddet. Han skulle veldig gjerne hatt Kihlberg i sine rekker.

- Vi er bare 13-14 spillere på trening om dagen, og det er altfor lite. Treningskvaliteten svekkes, og derfor trenger vi erfarne folk som hever nivået, sier Erlandsen.

- Fordelen med Magnus Kihlberg, er at han kjenner klubben og har bra med erfaring, sier Lillestrøm-treneren.

(Dagbladet.no)