Kihlstedt reddet Lillestrøm

MOSS (NTB): Tafatte avslutninger fra hjemmelaget og en strålende opplagt Magnus Kihlstedt i Lillestrøms mål ga romerikingene seieren over Moss i dag. Lillestrøm vant 2-1 etter solid forsvarsspill og høy effektivitet foran mål.

Moss hadde ballen klart mest i kampen og vant cornerstatistikken 9-3. Men den ene sjansen etter den andre ble misbrukt. Ikke engang straffe klarte mossingene å omsette i tellende resultat. Carsten Johansens skudd ble

mesterlig reddet av banens bestemann, Magnus Kihlstedt, som holdt Lillestrøm inne i kampen i første omgang, da Moss var det klart ledende laget og gjestene knapt hadde en ordentlig målsjanse.

I andre omgang kom Lillestrøm på banen med en helt ny innstilling, og scoret på sin første skikkelige sjanse. Leif Gunnar Smerud la fint inn til Heidar Helguson, som nikket utagbart i mål.

13 minutter senere fikk en umarkert Runar Kristinsson ballen og kunne gi bortelaget 2-0.

Moss fortsatte å ha ballen mest, og produserte flere klare sjanser. Blant annet så var Jerry Månsson alene med keeper uten å score.

Til slutt ga endelig Månsson hjemmelaget et trøstemål. Men det var mager trøst for et Moss-lag som vel må innse at det vil dreie seg om å berge plassen i eliteserien denne sesongen.