Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kikki skjønner «maling tørke»-kritikken

Norge fikk ekspertslakt i pausen.

SAMSPILLET MÅ DRILLES: Kristine Lunde-Borgersen sier at samspillet mellom bakspillerne må få tid. Her i forsvar, sammen med Tonje Larsen. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
SAMSPILLET MÅ DRILLES: Kristine Lunde-Borgersen sier at samspillet mellom bakspillerne må få tid. Her i forsvar, sammen med Tonje Larsen. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX Vis mer

|||SUZHOU (Dagbladet): Det var mye som ikke stemte for Norge i perioder mot Tunisia, selv om de norske jentene etter hvert rykket fra og vant med 11 mål.

TV 2-ekspert Ole Gustav Gjekstad var lite fornøyd med det han så i førsteomgangen og kom med krass kritikk av det norske spillet i pausen.

- Vi redder oss gjennom kontringsspillet. Det etablerte angrepsspillet er som å se maling tørke, sa han.

Trener inn samspillet
Playmaker og den som styrer det norske spillet, Kristine Lunde-Borgersen, ser at det er mye å rette på.

- Og vi ble jo også mye bedre i andreomgangen. Det er mange nye spillere i dette laget, som skal inn i samspillet vårt, sier hun til Dagbladet.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson er ikke enig i malingkritikken til Gjekstad.

TING Å JOBBE MED: Thorir Hergeirsson legger ikke skjul på at han fortsatt har ting å jobbe med. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
TING Å JOBBE MED: Thorir Hergeirsson legger ikke skjul på at han fortsatt har ting å jobbe med. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX Vis mer

- Det er en interessant symbolikk han bruker, jeg vet ikke hvordan det ser ut når maling tørker. Men vi har flere nye bakspillere og samspillet vårt må øves inn, sier han til Dagbladet.

- Styrer det fint
Lunde-Borgersen viste nok en gang hvor viktig hun er, og få håndballspillere har et blikk som henne. Hun har hatt en trøblete høst, men føler at hun er på gang nå - etter at en kneskade plasserte henne på sidelinja i to måneder.

- Jeg synes det gikk bra i dag og at vi styrer det fint. Det ble ikke så mange skudd på meg (ett, som gikk inn, red.anm.), men det er godt å få kamptreningen, sier Viborg-spilleren.

Trolig står både hun og Tonje Larsen over morgendagens transportetappe mot svake Chile. Søramerikanerne har sluppet inn 99 mål på to kamper så langt i VM.

Da skal det ikke være mulig for maling å tørke, for da bør lystavla bli varm av norske scoringer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media