ETTERTRAKTET: Knut Torbjørn Eggen er en av trenerne som vurderes av Kongsvinger. I tillegg knyttes han i dag til Hønefoss som en mulig etterfølger til Ole Bjørn Sundgot, som er presset etter en svak sesongåpning. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
ETTERTRAKTET: Knut Torbjørn Eggen er en av trenerne som vurderes av Kongsvinger. I tillegg knyttes han i dag til Hønefoss som en mulig etterfølger til Ole Bjørn Sundgot, som er presset etter en svak sesongåpning. Foto: Gorm Kallestad, ScanpixVis mer

KIL bekrefter Eggen-samtaler

Knyttes også til Hønefoss-jobben.

||| (Dagbladet): Sportslig leder Morten Kristiansen i Kongsvinger bekrefter at han har hatt samtaler med Knut Torbjørn Eggen, slik TV 2 meldte i går kveld.

— Det stemmer at vi har snakket med Knut Torbjørn Eggen, men det har bare vært løst og ikke noe konkret, sier Kristiansen til Glåmdalen.

Kristiansen sier samtidig at klubben snakker med flere kandidater, men vil ikke ut med noen navn. Mot Lillestrøm i morgen ledes laget av en midlertidig trio.
Ny trener søndag?Til helga håper Kristiansen å ha på plass en ny hovedtrener.

- Ideelt sett ser vi at en trener bør være på plass til Stabæk-kampen på søndag, sier han.

Knut Torbjørn Eggen sier til Dagbladet at han ikke vil kommentere når og hvor han kommenterer med klubber av hensyn til trenerkolleger og arbeidsgiverne sine.

Og arbeidsgivere er det flere av. Eggen er trener på Wang Toppidrettsgymnas i Moss, fotballekspert i Viasat og trener for G17-landslaget. Med andre ord har han en del roller å avklare før han påtar seg en ny fulltidsjobb.

Han er samtidig klar på at det lokker å komme tilbake til treneryrket.

- På generelt grunnlag er jeg, som jeg uttrykte i fjor høst, interessert i å bli klubbtrener igjen. Den motivasjonen står ved lag. Men det er mye som skal klaffe, skriver Eggen i en tekstmelding til Dagbladet.

Knyttet til HønefossI dag knyttes Eggen også til jobben som Hønefoss-trener dersom Ole Bjørn Sundgot skulle bli sparket etter den elendige sesongstarten.

Overfor NRK ønsker ikke Eggen verken å bekrefte eller avkrefte denne opplysningen.

Enn så lenge ser det ut til at Sundgot i alle fall fortsetter som trener i Hønefoss over helga. Klubbledelsen har besluttet at de ikke gjør noe med trenersituasjonen før kampen mot Viking på lørdag.

Dagbladet har foreløpig ikke kommet i kontakt med Eggen i formiddag.