KIL føler seg snytt

Kongsvinger-spilleren Ahmed Abdul-Karim ble felt inne i Lillestrøms straffefelt i det 83. minutt, og trolig ble et hjemmelag i poengnød snytt for en straffe da. Oppgjøret på Gjemselund endte 1-1.

- Det var en helt klar straffe. Jeg skjønner ikke hvordan dommeren kunne unngå å se det og dømme straffe. Jeg ble holdt. Jeg fikk slengt i vei et skudd, men ble hindret, sa Ahmed Abdul-Karim.

- Det er mulig Kharim ble holdt, men jeg så det ikke og kunne derfor ikke blåse straffe. Viser det seg at det er straffe, beklager jeg det meget sterkt, sa dommer Kjell Alseth.

I stedet var det Lillestrøm som ble tildelt en straffe i det 36. minutt, etter en omdiskutert situasjon. Tommy Berntsen utnyttet den til å utligne.

Kongsvinger kjemper for å overleve i eliteserien, og fikk en god start da Eirik Dybendal scoret på framspill fra Kharim. Dybendahl fikk ballen inne i feltet, vendte elegant bort Torgeir Bjarmann og satte ballen i mål.

Gjestende Lillestrøm åpnet best, men KIL kom bedre med og spilte seg til de fleste sjansene utover i første omgang.

Francis ruvet

Etter pause spilte begge lag noe tafatt, men også da produserte KIL de beste sjansene.

Emille Baron i LSK-målet sto glitrende og reddet ett poeng for gjestene. Ellers ruvet både Caleb Francis og Vidar Evensen i KILs midtforsvar. De tok tak i LSKs farligste angrepsvåpen og demmet godt opp.

- Vi har dårlig tid, men likevel nok kamper å gjøre det på, sa Per Brogeland som har håp om fornyet kontrakt. Med fire kamper igjen å spille er det fire poeng fram til Vålerenga på kvalifiseringsplass.

(NTB)