KIL forbannet på forsvunnet Niang

Har vært borte i to uker.

KOM IKKE HJEM FRA KINA: Kongsvinger-ledelsen er fortvilet over situasjonen rundt Mame Niang. Foto: Christian Thomassen / Scanpix
KOM IKKE HJEM FRA KINA: Kongsvinger-ledelsen er fortvilet over situasjonen rundt Mame Niang. Foto: Christian Thomassen / ScanpixVis mer

Mame Niang skapte kontroverser i Viking. Nå er det Kongsvinger som er forbannet på angriperen.

26-åringen har vært på prøvespill i Kina, men skulle vært tilbake i Kongsvinger for over én uke siden, skriver Glåmdalen.

- Vi hadde en avtale om én ukes prøvespill. Nå har han vært borte i to uker. Jeg er både forbannet og fortvilet, sier trener Per Brogeland til lokalavisen.

Niang har kontrakt med KIL ut 2011-sesongen, men ønsker seg spill på et høyere nivå enn norsk 1. divisjon.

- Det er uakseptabelt å oppføre seg på denne måten. Vi har en avtale som ikke er overholdt, og det vil få konsekvenser. Jeg har ikke fått kontakt med verken agenten hans eller Niang selv. Vi har rett og slett ikke hørt et «kvekk», sier Brogeland til Glåmdalen.

Det er ikke første gang det blir bråk rundt Niang. I 2009 skallet han ned Jone Samuelsen under en Viking-trening. Niangs forsvinning blir styresak i KIL.

- Det er jo ingen vits i å ha spillere på lønningslisten som ikke møter opp på treningsfeltet, sier Brogeland til Glåmdalen.

Niang scoret fire mål for Kongsvinger i eliteserien i 2010, men kunne ikke hindre at laget rykket ned.

(NTB)