KIL lokker med røykeforbud

- For oss ville det vært en ønskedrøm å få Drillo hit til Gjemselund. Han kunne gitt oss mye oppmerksomhet - og vi kan lokke med røykeforbud på stadion, sier leder i Kongsvinger Elisabeth J. Holm til Dagbladet.

Holm understreker at klubben er veldig fornøyd med nåværende trener Per Anders Sjøvold, men at de burde hatt større forutsetninger for suksess med Drillo ved roret.

- Det han har gjort med landslaget er en bragd. Det borger for suksess for et klubblag også. Samtidig ville han gitt oss økt markedsverdi som tiltrekker investorer, medier, sponsorer og økt interessen for KIL, sier Holm.

Men KIL-lederen tror nok at hele Norges ballprofessor blir for dyr.

- Økonomien vår gjør det nok umulig for oss å hente ham hit. På grunn av den økte interessen kunne vi tilbudt ham mer penger enn andre trenere, men det blir likevel trolig for lite. Synd, for her på Gjemselund tror jeg Drillo ville likt seg, mener Holm.

Dette sier lederne for de andre Tippeliga-klubbene:

Tarjei Eck-Hansen, formann i Bodø/Glimt:

- Det er alltid interessant med en kapasitet som Drillo som trener. Vi leter etter en ny trener nå, men vi har et styrevedtak som sier at vi skal spille underholdende fotball etter 4-3-3-systemet. Det blir kanskje et problem med Drillo. Vi ville trolig ikke ha tilbudt Drillo noe mer penger enn andre kandidater.

Lars Henrik Berge, formann i Brann: - Vi har ikke noe konkret behov for en ny trener pr. i dag. Men det er klart at Drillo er en interessant mann fra og med neste sesong. I den grad det er aktuelt har vi ingen motforestillinger mot hans fotballfilosofi.

Pål ScHiefloe, leder i Haugesund: - Conny Carlsson har kontrakt ut denne sesongen, og Drillo som eventuell etterfølger er ikke diskutert. Men det er klart at han står høyt fotballfaglig, og at han ville skapt større interesse for fotballaget. I en slik situasjon må vi i tilfelle regne med å betale ham bedre enn andre trenere.

Frank Grøn-Lund, Lillestrøm: - Det er ikke aktuelt. Vi har to trenere (Arne Erlandsen og Hallvar Thoresen) som vi er veldig fornøyde med. De har kontrakt i to sesonger til.

Frode Ohr, adm.dir. i Molde Fotball: - Vi har et trenerteam som vi er fornøyd med. Det er umulig å spekulere noe utover det.

Arild Hopen, fotballformann i Sogndal: - Det er nok mange som kan tenke seg Drillo som trener. Pr. i dag er det ikke noen aktuell problemstilling, men jeg ville ikke hatt noe i mot Drillo som trener her i Sogndal. Han ville skapt et større fokus på klubben og hatt mye å tilføre. En slik mann må man regne med å betale mer for enn andre trenere.

Erik Loe, fotballformann i Stabæk: - Helt uaktuelt. Det kommer ikke til å bli diskutert en gang.

Tor Alsaker-Nøstdahl, leder i Strømsgodset: - Det er lite aktuelt pr. i dag. Vi har kontrakt med Dag Vidar Kristoffersen ut neste sesong.

Gunnar Wilhelmsen, formann i Tromsø: - Det er ikke noen diskusjon. Vi har kontrakt med Håkan Sandberg ut 1999-sesongen.

Jon H. Nordbrekken, leder i Vålerenga: - Det Drillo har gjort med landslaget er helt ekstremt bra. Men vi har kontrakt med Lars Tjærnås ut neste år. Det forholder vi oss til.

<B>KLAR IGJEN:</B> Drillo vurderer alle tilbud om trenerjobber. Men først skal han ha seks måneders hvile.