KIL utliknet mot Kjelsås: 2-2

Kvalifiseringskampen mellom Kongsvinger og Kjelsås endte 2-2. Etter første omgang ledet Kjelsås 2-1. Hjemmelaget utliknet da det gjensto 13 minutter av kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med dagens resultat på Gjemselund har Kjelsås det beste utgangspunktet foran returoppgjøret på Kjelsås lørdag. Med seier, 0-0 eller 1-1 er Oslo-laget på plass i Eliteserien på bekostning av Kongsvinger, som da rykker ned til 1. divisjon. Kjelsås gikk til pause med 5-2 i målsjanser. Oslo-laget tok ledelsen da Kongsvinger-målvakt, Ole A. Langnes slurvet med et utspill. Det resulterte i at Kjelsås's Stian Theting scoret fra 40 meter.

Ole Petter Skonnord la på til 2-0. Scoringen kom etter en lang ball inn i feltet foran Kongsvinger-målet der Knut Hebak headet ned til Skonnord.

Kongsvinger reduserte på straffespark ved Trym Bergman.

Ett minutt etter straffesparket var Kongsvinger nær på å utlikne ved Andre Schei Lindbæk. Kjelsås hadde et par muligheter til å øke ledelsen. Både Stian Hagelund og Petter Sørensen var nære på å score. Kjelås var stadig på hugget, og så ut til å styre mot opprykk til Eliteserien. Men så, i det 77. minutt, utliknet KIL ved Marius Gullerud. Han ble spilt fri av Harald Martin Solberg og kunne bare runde Kjelsås-målvakt Steinar Brun og sette ballen i tomt mål. Vidar Evensen hadde en stor mulighet til å avgjøre for Kongsvinger på overtid. Etter et hjørnespark endte imidlertid hans skudd over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer