Ole Gunnar Solskjær

Kilder til Dagbladet: Får sparken

Kilder bekrefter til Dagbladet at Ole Gunnar Solskjær sparkes som United-trener.

SJOKKTAP: Hvor går veien videre for Manchester United etter sjokktapet mot Watford? Video: Dgbladet, reporter: Jonas Giæver / Signe Elise Morthen Stenersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet får natt til søndag bekreftet at Ole Gunnar Solskjær er ferdig i Manchester United. Han måtte vinne lørdag, men da endte det med et knusende 4-1 tap for nyopprykkede Watford.

Den engelske avisa The Times melder at Ole Gunnar Solskjær får sparken som Manchester United-trener. Det hevder også overgangsguruen Fabrizio Romano.

- Manchester United jobber med en sluttpakke og skriftlig avtale med Ole Gunnar Solskjær. Det blir en «felles enighet», som meldt før. Solskjær forlater klubben, det er over. En offisiell uttalelse er forventet i de neste timene, så fort alt av papirarbeid er fullført, skriver han.

Videre skriver Times at klubben er i ferd med å forhandle frem en sluttpakke for nordmannen.

Ifølge avisa kan Solskjær ha krav på omkring 7,5 millioner pund, det tilsvarer over 80 millioner (!) kroner.

The Times var den første avisa som meldte at United-styret kalte inn til et hastemøte etter tapet for Watford.

I ettertid har Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst også meldt at Solskjær får fyken.

Luckhurst hevder at eks-spiller Darren Fletcher tar over som midlertidig trener mens klubben ser etter et fast alternativ.

Den tidligere Molde-treneren har vært under hardt press den siste tiden, og lørdagens tap mot Watford ser ut til å være den siste dråpen.

- Lørdagens resultat sammen med de tidligere prestasjonene viser en klubb som er helt ute og kjører. Resultatene er uholdbare, sa Øyvind Alsaker til Dagbladet.

I sommer signerte han en ny treårs-kontrakt med klubben, men nå ser det altså ut til å gå mot enden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer