VENNER FOR LIVET: Kim Jong-un (t.v.) og Dennis Rodman ble gode venner under sistnevntes opphold i diktaturet. Rodman hevder den nordkoreanske ledere ønsker at Barack Obama skal ringe ham. Her fra en basketballkamp forrige uke. Foto: AFP PHOTO / KCNA
VENNER FOR LIVET: Kim Jong-un (t.v.) og Dennis Rodman ble gode venner under sistnevntes opphold i diktaturet. Rodman hevder den nordkoreanske ledere ønsker at Barack Obama skal ringe ham. Her fra en basketballkamp forrige uke. Foto: AFP PHOTO / KCNAVis mer

- Kim Jong-un venter på en telefon fra Barack Obama

Dennis Rodman hevder den nordkoreanske diktatoren heller vil snakke om basketball enn å gå til krig mot USAs president.

(Dagbladet): Den tidligere NBA-stjernen har nå kommet hjem fra sitt besøk i Nord-Korea, og var søndag gjest i ABC-programmet This Week for å snakke om oppholdet.

- Han (Kim Jong-un) elsker basketball, så jeg fortalte ham at Obama elsker basketball - det er en start, sa Rodman til This Week ifølge NBC.

Call me maybe? Nordkoreanske myndigheter har fått kritikk fra USA for å varte opp Rodman mens de lar sitt eget folk sulte. Det ser ikke ut til å bry den piercede amerikanerene, som kalte Kim Jong-un «en strålende fyr».

Nå hevder han at den nordkoreanske diktatoren ikke er særlig opptatt av å gå til krig mot USA.

- Kim Jong-un vil bare at Obama skal gjøre én eneste ting, nemlig ringe ham. Han fortalte meg at han ikke har lyst til å gå til krig, sier Rodman.

Vil tilbake Den tidligere Chicago Bulls-stjernen, som også er kjent for å ha datet Madonna, sier han ser på Nord Koreas leder som en god venn, og at han ønsker å dra tilbake til det sultrammede diktaturet ved en senere anledning.

- Jeg vil finne ut mer om hva som skjer i landet, sier Rodman ifølge NBC.

Det kan nok være lurt.