Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kim Robin (25) følger i farens fotspor og blir bokseproff

Blir en del av Team Sauerland.

BLIR PROFF: Kai Robin Havnaa (25) gir opp satsingen mot OL i Rio de Janeiro 2016 og blir profesjonell bokser i stallen til Team Sauerland, melder knockout.no. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
BLIR PROFF: Kai Robin Havnaa (25) gir opp satsingen mot OL i Rio de Janeiro 2016 og blir profesjonell bokser i stallen til Team Sauerland, melder knockout.no. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix Vis mer

Kai Robin Havnaa (25) gir opp satsingen mot OL i Rio de Janeiro 2016 og blir profesjonell bokser i stallen til Team Sauerland, melder knockout.no.

25-åringen fra Grimstad er sønn av sin far Magne som ble verdensmester i cruiservekt i WBO-forbundet i 1990.

- Sauerland tok kontakt for første gang for ett år siden, men da var jeg klar på at det var fot tidlig, sier Kai Robin Havnaa.

Havnaa startet boksekarrieren først som 21-åring. Han var med i VM i fjor høst og tok NM-gull i Tønsberg i år.

- Ja, det ligger nok som vanlig et press på meg med arven jeg har etter pappa, men det er jeg jo vant til. Selv da jeg kom til nybegynner-NM i Drammen for noen år siden ventet jo folk at jeg var en maskin. Dette presset er jeg vant til å takle, og jeg skal ta meg god tid som proffbokser.

Kai Robin Havnaa har oppholdt seg i København de siste tre ukene. Det er gjort med tanke på Brækhus-stevnet den 29. november. Hvem Havnaa skal møte er ikke avklart.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media