Kina må slå Drillos Irak

Møtes til VM-kvalik i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Egil «Drillo» Olsen og Irak setter kineserne under et voldsomt press før onsdagens VM-kvalifiseringskamp på nøytral grunn i Dubai.

Kineserne har ikke akkurat imponert i oppkjøringen til kampen mot Drillos lag, og i Kina forlanges det at trener Vladimir Petrovic får orden på laget sitt og feier irakerne av banen.

- Vi kan slå hvem som helst

Ved siden av Kina og Irak er også Australia og Qatar med i denne kvalifiseringsgruppen, og det er bare de to beste som går videre til neste runde i VM-kvalifiseringen.

Det betyr at svært få feilskjør kan tolereres.

- Jeg tok denne jobben fordi jeg er overbevist om at Kina kommer til å være et av lagene som spiller VM i Sør-Afrika i 2010, sier Petrovic selvsikkert

- Vi kan slå hvem som helst av motstanderne våre i Asia. Det gjelder bare å følge opplegget vi har bestemt oss for, sier han videre.

15 Asia-vinnere for Drillo

Drillo har tatt med 15 spillere fra den troppen som vant Asia-mesterskapet for Irak. Han får med alle de beste spillerne sine, og da vet alle at irakerne virkelig er i stand til å storspille.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer