Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kina vant sitt tredje stupegull med god margin

I egen klasse.

TRE STUPEGULL: Chen Ruolin og Wang Hao fulgte opp den kinesiske tradisjonen med å være i en egen klasse i stupanlegget. Etter seks finalestup hadde de 368,40 poeng og vant med en margin på over 25 poeng. Foto: REUTERS/Toby Melville
TRE STUPEGULL: Chen Ruolin og Wang Hao fulgte opp den kinesiske tradisjonen med å være i en egen klasse i stupanlegget. Etter seks finalestup hadde de 368,40 poeng og vant med en margin på over 25 poeng. Foto: REUTERS/Toby Melville Vis mer

Kina innkasserte sitt tredje stupgull i London-OL tirsdag og holder stø kurs mot fullt hus med åtte gull. Chen Ruolin og Wang Hao vant 10-meter synkronstup.

De to 19-åringene fulgte opp den kinesiske tradisjonen med å være i en egen klasse i stupanlegget. Etter seks finalestup hadde de 368,40 poeng og vant med en margin på over 25 poeng.

- Vi gjorde det begge veldig bra teknisk. Vi har stupt sammen i to år og har trengt veldig hardt. Jeg var ikke nervøst. Jeg gjorde bare det vi har trent på, sa Chen etter finalen.

For Chen var tirsdagens OL-gull det tredje i karrieren.

Wang sa at hun slet med vekten da hun var ute med skader.

- Det var vanskelig for meg å komme tilbake i form, men heldigvis ga jeg ikke opp den strenge dietten. Jeg takker alle som har hjulpet meg, sa hun.

Paola Espinosa og Alejandra Orozco fra Mexico tok sølvet med 343,32 poeng, mens canadiske Meaghan Benefeito og Roselie Filion ble bronsevinnere med 337,62.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media