Kind Bendiksen lånes tilbake til Tromsø

Begrenset spilletid hos Molde.

HJEM: Thomas Kind Bendiksen lånes tilbake til gamleklubben. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
HJEM: Thomas Kind Bendiksen lånes tilbake til gamleklubben. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thomas Kind Bendiksen (25) skal spille for Tromsø på lån resten av sesongen. Midtbanespilleren forlot Tromsø til fordel for Molde i fjor, men har fått begrenset spilletid hos den regjerende seriemesteren.

- Vi er selvsagt veldig fornøyd med å få dette til. Vi kjenner Thomas veldig godt fra før og vi vet hva han står for som spiller og person, sier sportssjef Svein Morten Johansen til klubbens nettside.

Kind Bendiksen skal ha vært ønsket av flere klubber i eliteserien, men sier selv at Tromsø var det eneste alternativet for ham.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Jeg er strålende fornøyd med at det er i boks. Jeg hadde et sterkt ønske om å spille for Tromsø, og det var egentlig aldri aktuelt med noen andre klubber når dialogen ble åpnet med TIL, sier han.

25-åringen har vært på banen i seks kamper for Molde i serien denne sesongen, to av dem fra start. Han spilte for Tromsø fra 2012 til 2014, og har også tre seriekamper for skotske Rangers.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer