Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

King:- Jeg fortjener å starte

Mener tiden er inne for full hjemmetillit fra Drillo.

 VIL STARTE:  Joshua King er offensiv i uttalelsene, og vil ha tillit fra start mot Sveits tirsdag. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
VIL STARTE: Joshua King er offensiv i uttalelsene, og vil ha tillit fra start mot Sveits tirsdag. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer

Tar Norge tre nye poeng på Ullevaal, er håpet om direkte VM-plass virkelig oppe og står igjen.

King er bare 21 år og i starten av sin karriere, og var bare en liten guttunge da Norge sist spilte VM-fotball i Frankrike i 1998.

Blackburn-spilleren er klar for det meste, men også litt utålmodig. Han tripper etter å løpe ut på gresset og høre nasjonalsangen.

- Dette blir min første startkamp på Ullevaal dersom jeg får sjansen. Per dags dato føler jeg at jeg fortjener å starte. Det hadde vært ærlig nok å si det motsatte om jeg ikke følte det slik jeg gjør. Nå føler jeg at tiden er inne. Jeg er i form og kjenner meg bra, sier King til NTB.

Drillo melder om en meget spillesugen tropp, der King er et av flere alternativer i angrepet.

- Det kommer til å bli vanskelig å ta ut laget. Det er jobben til trenerteamet. Mange vil nok bli skuffet, men det gjelder å være profesjonell uansett, sier King.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling